Hatfields & McCoysPogledaj trailer!

TV serija

drama, povijesni, ljubavni, western, ratni (2012)

Hatfields & McCoys

Ocjena korisnika
Odlično!
8,1
Hatfields & McCoys

Naslov:

Hatfieldovi i McCoyevi

Godina:

2012

Žanr:

drama, povijesni, ljubavni, western, ratni

Trajanje:

290 min

Glavne uloge:


Kevin Costner
  >  'Devil' Anse Hatfield
Bill Paxton
  >  Randall McCoy
Tom Berenger
  >  Jim Vance
Powers Boothe
  >  Judge Valentine 'Wall' Hatfield
Joe Absolom
  >  Selkirk McCoy
Noel Fisher
  >  Ellison 'Cotton Top' Mounts
Andrew Howard
  >  'Bad' Frank Phillips
Jena Malone
  >  Nancy McCoy
Sarah Parish
  >  Levicy Hatfield
Ronan Vibert
  >  Perry Cline
Matt Barr
  >  Johnse Hatfield
Lindsay Pulsipher
  >  Roseanna McCoy
Tom McKay
  >  Jim McCoy
Sam Reid
  >  Tolbert McCoy
Boyd Holbrook
  >  William 'Cap' Hatfield

Opis:


Saga o Hatfieldima i McCoyima počinje s Devilom Anseom Hatfieldom (Kevin Costner) i Randallom McCoyem ( Bill Paxton). Ta dva prijatelja i suborca bila su bliska sve do kraja Građanskog rata, kada se vraćaju svojim kućama, jedan blizu drugoga – Hatfield u Zapadnu Virginiju, a McCoy na drugu obalu granične rijeke Tug, u Kentucky. Sve veća napetost, nerazumijevanje i ogorčenost uskoro će prerasti u sveopći rat između dvije obitelji. Kako neprijateljstvo raste, u sukob se uključuju obitelj, prijatelji i vanjske sile, što dvije države dovodi na rub novoga građanskog rata. Sraz klanova počinje kad jedan Hatfield ubije McCoya, a kći Randalla McCoya i sin Devila Ansea Hatfielda započnu burnu i zabranjenu ljubavnu vezu….

Hatfieldovi i McCoyevi okupili su zvjezdanu glumačku ekipu predvođenu Kevinom Costnerom i Billom Paxtonom. Kronika je to sukoba klanova koji je potaknuo strast, osvetu, hrabrost, požrtvovnost, zločine i optužbe, istodobno zauvijek mijenjajući ove dvije obitelji i regiju u kojoj su živjele.

Obitelj Hatfield

Devil Anse Hatfield (Kevin Costner) – Glava obitelji Hatfield. Devil Anse odan je obitelji i supruzi Levicy i strog je, ali angažiran otac Johnsu, Williamu "Capu" Hatfieldu i ostalih jedanaestero djece. Rođeni je vođa i postaje lokalni poduzetnik nakon što otvori tvrtku koja se bavi sječom šuma.

Levicy Hatfield (Sarah Parish) – Supruga Devila Ansea Hatfielda i njegova najbliža, najodanija savjetnica. Levicy je majka Johnsea, Capa i još jedanaestero djece.

Wall Hatfield (Powers Boothe) – Najstariji od četvorice braće Hatfield, Wall je ugledni sudac u Zapadnoj Virginiji, prodoran je i odrješit. Trudi se izbjegavati svađe, ali iako je najrazboritiji u obitelji, uskoro i on upada u krug nasilja.

Jim Vance (Tom Berenger) – Ujak Devila Ansea, Jim je nemilosrdan i osvetoljubiv čovjek s gotovo psihotičnom sklonošću brutalnosti.

Johnse Hatfield (Matt Barr) – Najstariji sin Devila Ansea i Levicy Hatfield. Neobuzdani mladi zavodnik s neutaživim apetitom za romantične nevolje. Johnse se udvara Roseanni McCoy, znajući da je ljubavna veza između njihove dvije obitelji zabranjena.

William “Cap” Hatfield (Boyd Holbrook) – Johnseov mlađi brat, Cap je teško ozlijeđen u nesreći prilikom sječe stabala. Iver mu je uletio u oko i otada vidi mutno. Osjetljiv je kad ga netko uvrijedi, ali dokazuje da je najbolji strijelac u obitelji i da može ubiti iz velike udaljenosti gledajući zdravim okom.

Cotton Top Mounts (Noel Fisher) – Nezakoniti sin Ellisona Hatfielda, Cotton Top je jednostavan i osjeća se važno kad mu se povjeri i najmanja odgovornost.

Good ‘Lias Hatfield (Greg Patmore) – Jedan od starije braće Devila Ansea. Lukav je to, bradati muškarac sa sretnim smiješkom na licu. Glazbenik je i njegova kupnja violine od Tolberta McCoya postat će pokretač borbe između tih dviju obitelji koja će imati katastrofalne posljedice.

Ellison Hatfield (Damian O’Hare) – Mlađi brat Devila Ansea, Ellison je krupan i snažan. U obitelji slovi za mirotvorca sve dok ne doživi tragediju.

Floyd Hatfield (Lloyd Hutchinson) – Rođaka Devila Ansea, Floyda, Randall McCoy okrivio je da mu je ukrao svinju. Suđenje koje će uslijediti samo pogoršava zlu krv između tih dviju obitelji i pokreće novi val nasilja u sve goroj svađi.

Bill Staton (Michael Greco) – Bill, drvosječa koji radi za obitelj Hatfield, postaje ključni svjedok u sudskom postupku između Randalla McCoya i Floyda Hatfielda.

Obitelj McCoy

Randall McCoy (Bill Paxton) – Glava obitelji McCoy. Odan je supruzi Sally i brižan otac Roseanni, Tolbertu, Phameru, Alifairu, Calvinu, Jimu i Budu - ali tužan je jer im ne može priskrbiti koliko bi htio. Traumatiziran i zatvaran u vrijeme Građanskog rata, Randall je dobar čovjek, moralan, pobožan i vjeruje u zakon, ali njegov kruti kodeks časti, samouvjerenost i gorčina na kraju će ga uništiti.

Sally McCoy (Mare Winningham) – Sally je voljena žena Randalla McCoya i majka Roseanne, Tolberta, Phamera, Alifaira, Calvina, Jima, Buda i još nekoliko djece. Emotivno kompleksna osoba koja predosjeća zlu kob. Sally je neosporno matrijarh obitelji McCoy - i jedna od najtragičnijih i najvećih žrtava nasilja koje proizlazi iz sukoba dviju obitelji.

Roseanna McCoy (Lindsay Pulsipher) – Roseanna je prelijepa kći Randalla i Sally McCoy. Randallova je miljenica. U nju se zaljubljuje Johnse Hatfield, a njihova ljubavna veza dodatno će podijeliti njihove obitelji.

Nancy McCoy (Jena Malone) – Roseannina rođakinja Nancy kći je Randallova brata Harmona. Nancy je jednako lijepa kao Roseanna, ali je prava grabežljivica, nemilosrdna i opsjednuta seksom. Rivalstvo između njih dviju dolit će ulje na postojeći sukob.

Tolbert McCoy (Sam Reid) – Stariji, nagao sin Randalla i Sally McCoy.

Selkirk McCoy (Joe Absolom) – Nećaka Randalla i Sally McCoy, Selkirka, obitelj smatra izdajnikom jer se zaposlio u Hatfieldovoj pilani i oženio se Hatfieldicom.

Parris McCoy (Ben Cartwright) – Brat „Lovca na vjeverice“ Sama, Parris je jedan od pristranih porotnika na suđenju Floydu Hatfieldu za krađu svinje.

'Lovac na vjeverice' Sam McCoy (Jack Laskey) – Nerazdvojna ekipa, Sam i njegov brat Parris zagovornici su načela McCoya i pomažu da se svađa rasplamsa.

Perry Cline (Ronan Vibert) – Rođak Randalla McCoya, Perry je politički vješt odvjetnik koji zastupa obitelj McCoy u njihovim mnogim problemima sa zakonom. Zaljubljen je u Roseannu i manipulira Randallom kako bi ostvario osobnu korist.

Harmon McCoy (Chad Huggins) – Mlađi brat Randalla McCoya. Suprotno volji većine mještana i velikog dijela obitelji (uključujući Randalla), Harmon se tijekom Građanskog rata pridružuje vojsci Unije.

Bad Frank Phillips (Andrew Howard) – Bad Frank privatni je istražitelj / plaćeni ubojica kojem su se Hatfieldi zamjerili. Pametan je, opak i odlučan. Unajmljuje ga obitelj McCoy. Guverner Kentuckyja imenuje ga zamjenikom. Postat će poznat, nemilosrdan lovac na Hatfielde.

Ransom Bray (Jilon Vanover) - Ransom želi postati čuvar zakona i hrabro iskazuje svoju želju da postane zamjenik Bad Franka. Napola policajac i napola plaćeni ubojica, postaje zamjenik Bad Franka i pomaže mu u nemilosrdnom poslu nalaženja i ubijanja Hatfielda
 • Slično za pogledati
 • Komentari (2)
 • Yellowstone

  Yellowstone (2018)

  drama, western

  Radnje serije se bavi porodicom Daton, koja poseduje najveći ranč u Americi, koja je pod konstantnim pritiskom svojih komšija. Među njima su indijanski rezervat, prvi nacionalni park u Americi i...
 • Waco

  Waco (2018)

  drama, povijesni, kriminalistički, triler

  Serija je snimljena prema istinitim događajima o kultu Branch Davidians, smještenom u Mount Carmelu, koju je predvodio tajanstveni vjerski vođa David Koresh. U proljeće 1993 godine, FBI i ATF pokreće...
 • Godless

  Godless (2017)

  drama, western

  Frenk Grifin (Jeff Daniels) je bandit koji je terorisao američki zapad tokom 1880. godine. Imao je i svog saborca Roja Guda (Jack O'Connell). Ali Roj se okrenuo protiv Frenka i odmah postao Frenkov...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 24.08.2017. 19:18
  Super slučaj. Povijest. Dobro igraju. Isplati se pogledati. (Proverio sam i stvarnu povijest-google).
 • Rea
  Translator
  14.12.2012. 17:27  IMDb

  Žanr : Vestern/Drama/Romansa

  Uloge : Kevin Costner, Bill Paxton, Matt Barr


  Hatfields & McCoys je trodelna mini serija History Channela. Ona će svoju premijeru imati na 150 godina od čuvenog sukoba dve porodice u SAD posle Građanskog rata. Glavnu ulogu će tumačiti Kevin Costner na strani Hatfielda i Bill Paxton na strani McCoysa. Režiser sve tri epizode je Kevin Reynolds.


  [TUBE]8Hg9mvE1FA4[/TUBE]

  Prevodi

  Preuzeto sa www.prijevodi-online.org