HeathersPogledaj trailer!

TV serija

komedija (2018)

Heathers

Ocjena korisnika
-
 
Heathers

Naslov:

Heatherice

Godina:

2018

Žanr:

komedija

Glavne uloge:


Adwin Brown
  >  Seth
Romel De Silva
  >  Kyle
Cameron Gellman
  >  Kurt
Annalisa Cochrane
  >  Shelby Dunnstock
Jeremy Culhane
  >  Dylen Lutz
Jesse Leigh
  >  Peter Dawson
Paige Weldon
  >  Lily
Mandy June Turpin
  >  Mrs. Sawyer
Joe Don Harris
  >  Staff Room Teacher
Christina Burdette
  >  Jesus Julie
Grace Victoria Cox
  >  Veronica Sawyer
Selma Blair
  >  Jade
Birgundi Baker
  >  Lizzy
Jen Zaborowski
  >  Miss Zabrowski
Reece Caddell
  >  Lucy

Opis:


Antologijska i suvremena reinvencija izvornog kultnog hit-filma iz 80-ih „Heatherice“.Srednja škola djeluje malo mračnije nego što se sjećate dok Veronica, J. D. i heatherice provode svoju vrstu pravde na hodnicima srednje škole Westerburg.
Na temelju istoimenog kultnog klasika iz 1988. godine „Heatherice“ sat vremena duga crnohumorna antologija smještena je u današnje vrijeme u kojoj se Veronica Sawyer nosi s vrlo različitom, ali jednako opakom skupinom heatherica. Veronica je oduvijek bila dobra osoba, sve dok ne upozna i ne zaljubi se u novog tipa u gradu, J. D.-ja. Heather Chandler nekonvencionalna je vođa heatherica koja vlada srednjom školom Westerburg uz pomoć straha, zastrašivanja i nevjerojatnog osjećaja za modu. Heather Duke je gadura i desna ruka Heather C., a Heather McNamara živi u sjeni ostalih heatherica. Srednja škola djeluje malo mračnije nego što se sjećate dok Veronica, J. D. i heatherice provode svoju nihilističku vrstu pravde na hodnicima srednje škole Westerburg.
EP. 1 Veronica Sawyer upozna J. D.-ja, tajanstvenog novog učenika u Westerburgu, i odmah se zaljubi u njega. On je nagovori da naprave psinu njezinoj prijateljici Heather Chandler, vođi heatherica, nemilosrdno popularnoj (i popularno nemilosrdnoj) skupini srednjoškolki. Psina im se obije o glavu, a J. D. i Veronica pokušavaju prikriti tragove prikazavši slučajnu smrt Heather Chandler kao samoubojstvo. Dok se Westerburg bori da ispuni nastalu prazninu, saznajemo da je Heather Chandler zapravo preživjela.

Obradio/la:

Kneginja
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 02.06.2018. 22:16
    Iako je 1. sezona snimljena i napisan kompletan scenario za 2. sezonu, Paramount Network je otkazao seriju i pre njene premijere. Trenutno traže novu mrežu koja bi emitovala seriju.