Keeping Up with the Kardashians

TV serija

drama, realiti tv (2007)

Keeping Up with the Kardashians

Ocjena korisnika
-
2,8
Keeping Up with the Kardashians

Godina:

2007

Žanr:

drama, realiti tv

Trajanje:

44 min

Autor:

Ryan Seacrest
, Eliot Goldberg


Glavne uloge:


Kourtney Kardashian
  >  Herself
Kris Jenner
  >  Herself
Kylie Jenner
  >  Herself
Kendall Jenner
  >  Herself
Khloé Kardashian
  >  Herself
Caitlyn Jenner
  >  Himself (as Bruce Jenner)
Kim Kardashian West
  >  Herself (as Kim Kardashian)
Scott Disick
  >  Himself
Kourtney Kardashian
  >  Herself (as Kourtney)
Kris Jenner
  >  Herself (as Kris)
Kim Kardashian West
  >  Herself (as Kim)
Caitlyn Jenner
  >  Himself (as Bruce)
Kim Kardashian West
  >  Herself
Khloé Kardashian
  >  Herself (as Khloe)
Mason Dash Disick
  >  Himself

Opis:


Zavirite s nama u privatni život trenutno najpoznatije obitelji na svijetu u kojoj ne nedostaje nezamislivih događanja, drame, glamura i kaosa!
Kada je 2007.g. američki producent i poznati radijski i televizijski voditelj Ryan Seacrest pokrenuo reality show "Keeping up with Kardashians", baziran na izravnom prikazivanju radoznaloj publici kako ustvari žive članovi obitelji Kardashian i Jenner, nitko nije mogao predvidjeti da će sestre Kourtney, Kim i Kloe postati najtraženija 'roba' u Americi u roku od samo dvije godine. Ovaj ih je serijal vinuo u svijet celebova kao ništa dotad! Sestre Kardashians i ostali članovi obitelji doslovno su preko noći postali najpoznatija lica s TV ekrana, tiskovine koje su prenosile sočne priče iz njihovih života prodavale su se u ekspresnom roku, njihova gostovanja u talk-showovima bila su najgledaniji programi, a paparazzi su ih pratili u stopu bez prestanka.
Ali, tko su zapravo Kardashianke? Kourtney, Kim i Kloe već su bile poznate američkoj javnosti preko pokojnog, ali uspješnog holivudskog odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je slavu stekao kao branitelj O.J. Simpsona u slučaju ubojstva supruge i njezinog ljubavnika. Njihova majka je domaćica Kris, a djevojke imaju i najmlađeg brata Roberta Jr.. Međutim, Robert i Kris su se 1990.g. rastali, da bi se Kris samo godinu dana kasnije udala za Brucea Jennera, olimpijskog pobjednika u desetoboju 1976.g. u Montrealu i strastvenog motivacijskog govornika s kojim ima još dvije kćeri, Kendall i Kylie Jenner.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Candidly Nicole

    Candidly Nicole (2014)

    komedija

    Based on Nicole's Twitter feed. Candidly Nicole details her daily adventures while providing insight into her views on everything from style to relationships to parallel parking.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!