Keeping Up with the Kardashians

TV serija

drama, realiti tv (2007)

Keeping Up with the Kardashians

Ocjena korisnika
-
2,8
Keeping Up with the Kardashians

Naslov:

U korak sa Kardašijanima

Godina:

2007

Žanr:

drama, realiti tv

Trajanje:

44 min

Autor:

Ryan Seacrest
, Eliot Goldberg


Glavne uloge:


Kris Jenner
  >  Herself
Kourtney Kardashian
  >  Herself
Kylie Jenner
  >  Herself
Kendall Jenner
  >  Herself
Khloé Kardashian
  >  Herself
Caitlyn Jenner
  >  Himself (as Bruce Jenner)
Kim Kardashian West
  >  Herself (as Kim Kardashian)
Scott Disick
  >  Himself
Kourtney Kardashian
  >  Herself (as Kourtney)
Kris Jenner
  >  Herself (as Kris)
Kim Kardashian West
  >  Herself (as Kim)
Caitlyn Jenner
  >  Himself (as Bruce)
Kim Kardashian West
  >  Herself
Khloé Kardashian
  >  Herself (as Khloe)
Mason Dash Disick
  >  Himself

Opis:


Zavirite s nama u privatni život trenutno najpoznatije obitelji na svijetu u kojoj ne nedostaje nezamislivih događanja, drame, glamura i kaosa!
Kada je 2007.g. američki producent i poznati radijski i televizijski voditelj Ryan Seacrest pokrenuo reality show "Keeping up with Kardashians", baziran na izravnom prikazivanju radoznaloj publici kako ustvari žive članovi obitelji Kardashian i Jenner, nitko nije mogao predvidjeti da će sestre Kourtney, Kim i Kloe postati najtraženija 'roba' u Americi u roku od samo dvije godine. Ovaj ih je serijal vinuo u svijet celebova kao ništa dotad! Sestre Kardashians i ostali članovi obitelji doslovno su preko noći postali najpoznatija lica s TV ekrana, tiskovine koje su prenosile sočne priče iz njihovih života prodavale su se u ekspresnom roku, njihova gostovanja u talk-showovima bila su najgledaniji programi, a paparazzi su ih pratili u stopu bez prestanka.
Ali, tko su zapravo Kardashianke? Kourtney, Kim i Kloe već su bile poznate američkoj javnosti preko pokojnog, ali uspješnog holivudskog odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je slavu stekao kao branitelj O.J. Simpsona u slučaju ubojstva supruge i njezinog ljubavnika. Njihova majka je domaćica Kris, a djevojke imaju i najmlađeg brata Roberta Jr.. Međutim, Robert i Kris su se 1990.g. rastali, da bi se Kris samo godinu dana kasnije udala za Brucea Jennera, olimpijskog pobjednika u desetoboju 1976.g. u Montrealu i strastvenog motivacijskog govornika s kojim ima još dvije kćeri, Kendall i Kylie Jenner.

Obradio/la:

Kneginja
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)

    Za komentiranje morate biti prijavljeni!