Lessons in ChemistryPogledaj trailer!

TV serija

drama (2023)

Lessons in Chemistry

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ocjena korisnika
Odlično!
7,9
Lessons in Chemistry

Naslov:

LEKCIJE IZ HEMIJE

Godina:

2023

Žanr:

drama

Glavne uloge:


Robert Alan Beuth
  >  Frank Marsten
Derek Cecil
  >  Dr. Robert Donatti
Andy Daly
  >  Dr. Price
Brie Larson
  >  Elizabeth Zott
Debbie Pollack
  >  Louise
Shoo Shoo Parsells
  >  Amanda Pine
Brandon Gibson
  >  Tom Clemens
Joy Jacobson
  >  Shari
Alice Halsey
  >  Madeline Evans Zott
Thomas Mann
  >  Boryweitz
Stephanie Koenig
  >  Fran Frask
Aja Naomi King
  >  Harriet Sloane
Joshua Hoover
  >  Anthony
Patrick Walker
  >  Wakely
Lewis Pullman
  >  Calvin Evans

Opis:


Pedesetih godina prošlog veka naučnica Elizabet Zot (Bri Larson) sanja da bude hemičar. Iako je studirala i više je nego kvalifikovana za taj posao, egzistira kao laboratorijski tehničar, koju njeni muški pretpostavljeni jedva da shvataju ozbiljno. Kada upozna usamljenika i poznatog naučnika Kalvina Evansa (Luis Pulman), njen život se iznenada menja. Kalvin se ne samo zaljubljuje u Elizabet, već i prepoznaje neiskorišćeni potencijal njenog briljantnog uma. Oni će od sada zajedno u laboratoriji raditi na istraživačkom projektu koji bi mogao da dovede do potpuno novih naučnih saznanja. Ali život ima drugačiji plan za Elizabet. Društvene norme guraju mladu hemičarku u drugu ulogu kada Kalvin neočekivano umre, a ona tada otkrije da je trudna. Ona gubi ljubav svog života, posao i istraživanje koje je radila zajedno sa mužem, i čini se da su joj se svi snovi razbili. Kao samohrana majka, Elizabet Zot mora da se preuredi i pronađe druge načine da izdržava sebe i svoju ćerku. Zahvaljujući svojoj ljubavi prema kuvanju, na kraju dobija ponudu za posao voditeljke emisije o kuvanju. Uskoro uči domaćice mnogo više od recepata u revolucionarnoj emisiji "Supper at Six" (Večera u šest).

Obradio/la:

HiDe
 • Slično za pogledati
 • Komentari (3)
 • The Burial

  The Burial (2023)

  drama

  Film je inspirisan istinitim događajima. Kada se usmeni dogovor izjalovi, vlasnik pogrebnog preduzeća Džeremaja O'Kif angažuje harizmatičnog i veštog advokata Vilija Gerija kako bi spasao svoj...
 • The Wonderful Story of Henry Sugar

  The Wonderful Story of Henry Sugar (2023)

  kratki, komedija, avantura

  Chronicles a variety of stories, but the main one follows Henry Sugar, who is able to see through objects and predict the future with the help of a book he stole.
 • Faraway Downs

  Faraway Downs (2023)

  drama, povijesni, avantura

  An aristocrat, Sarah has a cattle ranch in Australia. Following death of her husband, a barons plots to take her land but she joins forces with cattle drover Jackman to protect her ranch.
 • Wolf Like Me

  Wolf Like Me (2022)

  drama, komedija, ljubavni, fantazija

  Gary je emocionalna olupina i bori se da obezbijedi život svojoj kćerki nakon smrti njegove žene. Mary ima tajnu koju ne može podijeliti ni sa kim. Univerzum je ovo dvoje spojio s razlogom.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • klass
  Active member
  15.12.2023. 09:50
  Ocekivao sam mnogo vise. Glavna glumica ubija svojom povrsnom glumom. U stvari, niko od glumaca - glumica nije ostavio-la neki utisak. Serija je vise dosadna nego zanimljiva.. Mislim.. epizoda u kojoj je dzukac narator..  Ocena 4. 


 • ameo
  member
  25.10.2023. 22:31
  busevi, bre.

  teži slučaj
 • titlovi.com
  Approval team
  20.10.2023. 22:02
  Seriju prevodi jatra96 ✨