No Limit

TV serija

drama, kriminalistički, akcija, triler, avantura (2012)

No Limit

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,1
No Limit

Naslov:

Bez ograničenja

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler, avantura

Autor:

Franck Philippon
, Luc Besson


Glavne uloge:


Sarah Brannens
  >  Lola
Anne Girouard
  >  Juliette Lambert
Vincent Elbaz
  >  Vincent Libérati
Franck de la Personne
  >  Professeur Grimberg
Bernard Destouches
  >  Bago
Jean-Marie Paris
  >  Bouly
Damien Jouillerot
  >  Tony Massard
Vanessa Guide
  >  Marie Dulac
Makita Samba
  >  Arthur Lefranc
Philippe Hérisson
  >  Bertrand
Arianne Aboyme
  >  Alexandra
Christian Brendel
  >  Colonel de Boissieu
Dimitri Storoge
  >  Marco
Marie Guillard
  >  Gandel
Tchéky Karyo
  >  Koskas

Opis:


Vincent Liberatti ponos je francuske kontraobavještajne službe. Brz, spretan, okretan, inteligentan, godinama je bio njihov najbolji agent sve dok radeći na misiji u Africi nije otkriveno da ima tumor mozgu. U trenu odlučuje promjeniti sve, napustiti službu i vratiti se u Marseille kako bi bio blizu svojoj kćeri, tinejdžerki Loli u čije odrastanje uopće nije bio uključen, i bivšoj ženi Alexandri koja upravo započinje novi život s uspješnim lokalnim odvjetnikom. Ne spominjući bolest Vincent pokušava provoditi što je moguće više vremena s njima, ali u isto vrijeme ne gubi kontakt sa starim poslodavcima koji mu ubrzo dolaze sa konkretnim prijedlogom – ako odradi za njih tajne misije omogućit će mu novo eksperimentalno liječenje njegovog tumora. Vincent se tako pridružuje tajnoj organizaciji Hydra koja se bori protiv organiziranog kriminala na Azurnoj obali.

Uzbudljiva, napeta i duhovita francuska akcijska serija najnovije je djelo iz radionice kultnog Luca Bessona čiji je ovo drugi izlet u televizijske vode, ali prvi put kao scenarist i producent. TV kritika je najviše hvalila rad glavnog glumca Vincenta Elbaza koji se pripremao za ulogu trenirajući Krav Magu i Pencat Silat, a inspiraciju crpio iz Bruce Willisovih rola u Umri muški. Ipak, svoj lik opisao je riječima “James Bond sa svakodnevnim problemima”.

Uz Vincenta Elbaza u ostalim ulogama pojavljuju se Anne Girouard kao Juliette Lambert (Liberattijeva sestra), Helene Seuzaret kao Alexandra, Christian Brendel kao Vincentov šef De Boissieu te mlada Sarah Brannens kao Lola Liberati. Upravo je casting Sarah Brannens izazvao veliku medijski pažnju u Francuskoj jer je bila veliko Bessonovo glumačko otkriće nakon Natalie Portman, Mille Jovovich i Anne Parillaud.

Serija No Limit dočekana je s velikim očekivanjima jer je sam Luc Besson godinama dobivao upite raznih kuća da konačno producira televizijsku seriju. Povjerenje je bilo toliko da su se potvrdile druga i treća sezona prije nego je prva uopće počela s emitiranjem.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Ängelby

    Ängelby (2015)

    drama, misterij, fantazija, triler

    Vera, majka svoje dece, istovremeno gubi posao i ostavlja je muž zbog druge žene. Na sreću, ponuđen joj je posao u drugom gradu i ona pakuje decu i svoje stvari i odlazi da započne novi život. Ali na...
  • À l'aveugle

    À l'aveugle (2012)

    akcija, triler

    Policijski inspektor mora riješiti dva strašna ubojstva. Problem je u tome što je njegov jedini osumnjičeni slijepac.
  • Blå ögon

    Blå ögon (2014)

    drama, misterij, triler

    Švedska je tik pred volitvami, ko nekdo umori desničarsko političarko Anniko Nilsson. Njena hčerka Sofia je prepričana, da so za mamino smrt krivi imigranti, zato se pridruži nasilnemu skrajno...
  • Hraunið

    Hraunið (2014)

    kriminalistički

    When Reykjavik crime detective Helgi Marvin Runarsson is called in to investigate a suicide case on Snaefellsnes Peninsula, the case turns out to be far from simple. Pulled into a sinister trail of...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • icemaher
    The Legend Of
    17.09.2014. 22:00
    Jako dobra serija, puna akcije ali dosta ima i humora, ko voli akcione serije tipa 24, ncis la, hawaii bice mu pun pogodak. 
    Zeznuto je sto nema prevoda za s01e05 i s02e01. Za petu epizodu nasao sam bg audio pa sam je koliko toliko shvatio, ali za s02e01 nema nigde ni bg ni ruski audio niti pa ima bilo kakav prevod, pa sad lupam glavu kako da je gledamConfused.
    Likovi su skroz otkaceni, ludaci, ne znas ko je ludji, da li glavni lik ili njegova sestra ili njen kolega ili pomocnik glavnog lika, sve je ludnica. Ocekujes negde ozbiljnu akciju kad ono zabrlja bilo ko nesto pa ispadne skroz smesna scena. 
    Kako su dobro uklopili gde god glavni lik ima misiju obavezno dodje njegova sestra koja je narednica u policiji i vrsi neku istragu i tu nastane haos, jedva uspe da pobegneLOL.
    Obozavam ovu seriju, vrh!
  • icemaher
    The Legend Of
    05.03.2014. 19:24

    Francuska, 2012, 68 minuta (14)

    Žanr: Akcija, kriminalistička, avantura, triler, drama

    Reditelj: Didier Le PecheurJulien DespauxFrédéric Berthe
    Scenario: Laurent Sarfati
    Kompozitor: Erwann Kermorvant
    Snimatelj: Ludovic Colbeau-JustinYohann Charrin
    Producent: Benjamin Dupont-JubienLuc Besson
    Stvaratelj: Luc BessonFranck Philippon
    Montažer: Christine Lucas Navarro

    Uloge: 
    Vincent Elbaz (Vinsent Liberati)
    Anne Girouard (Džulijet Lambert)
    Hélene Seuzaret (Aleksandra)
    Christian Brendel
    Franck de la Personne

    Opis:
    Vincent Liberatti je dika francuske kontraobaveštajne službe. Brz, spretan, okretan, inteligentan, godinama je bio njihov najbolji agent, sve dok mu tokom rada u misiji u Africi nije otkriven tumor na mozgu. U trenu rešava da sve promeni, napusti službu i vrati se u Marsej, da bi bio pored ćerke, tinejdžerke Lole, u čije odrastanje uopšte nije bio uključen, i bivše žene Alexandre koja započinje nov život s uspešnim lokalnim advokatom. Ne spominjući bolest, Vincent pokušava da s njima provede što je moguće više vremena, ne prekidajući kontakt sa starim poslodavcima, koji mu ubrzo iznose konkretan predlog; Ako za njih odradi tajne misije, omogućiće mu novo eksperimentalno lečenje tumora. Vincent se tako pridružuje tajnoj organizaciji Hydra koja se bori protiv organizovanog kriminala na Azurnoj obali.

    Uzbudljiva, napeta i duhovita francuska akciona serija je najnovije delo kultnog Luc Bessona, čiji je ovo drugi izlet u televizijske vode, ali prvi put kao scenarista i producent. TV kritika je najviše hvalila glavnog glumca Vincenta Elbaza koji se za ulogu spremao trenirajući Krav Magu i Pencat Silat, a inspiraciju crpio iz Bruce Willisovih uloga u Umri muški. Ipak, svoj lik je opisao kao ''James Bonda sa svakodnevnim problemima''.
    Uz Vincenta Elbaza se u ostalim ulogama pojavljuju Anne Girouard kao Juliette Lambert (Liberattijeva sestra), Helene Seuzaret kao Alexandra, Christian Brendel kao Vincentov šef De Boissieu, i mlada Sarah Brannens kao Lola Liberati. Upravo je kasting Brannensove izazvao veliku medijski pažnju u Francuskoj, jer je bila veliko Bessonovo glumačko otkriće nakon Natalie Portman, Mille Jovovich i Anne Parillaud.

    Serija No Limit dočekana je s velikim očekivanjima jer je sam Luc Besson godinama dobijao ponude raznih kuća da konačno isproducira televizijsku seriju. Poverenje je bilo toliko da su druga i treća sezona bile potvrđene pre nego što je prva i počela s emitovanjem.


    port.rs



    icemaher2014-03-05 19:35:54

{{message}}

{{item.title}}