Open All Hours

TV serija

komedija (1976)

Open All Hours

Ocjena korisnika
-
7,6
Open All Hours

Naslov:

Uvijek otvoreni

Godina:

1976

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:


Lynda Baron
  >  Nurse Gladys Emmanuel
David Jason
  >  Granville
Ronnie Barker
  >  Albert Arkwright
Stephanie Cole
  >  Mrs. Delphine Featherstone
Barbara Flynn
  >  The Milk Woman
Maggie Ollerenshaw
  >  Mavis
Kathy Staff
  >  Mrs. Blewett
Frances Cox
  >  Mrs. Parslow
Tom Mennard
  >  Cyril
Alan Starkey
  >  Thorndyke
Teddy Turner
  >  Gordon Stackpool
Sandra Voe
  >  Mrs. Bickerdyke
Barbara Keogh
  >  Mrs. Ellis
Helen Cotterill
  >  Julie
Lynda Baron
  >  Nurse Gladys Emmanuel

Opis:


U doba supermarketa Arkwrightov (Ronnie Barker) dućan pruža uistinu jedinstven doživljaj kupnje. Škrt mucavac u smeđoj kuti, Arkwright drži dućan otvorenim koliko god mu to zakon dopušta. Ali ipak nalazi vrijeme za svoje strasti - kupcima oduzima što više teško zarađenog novca, drži pod kontrolom nećaka Granvillea (David Jason) punog snova i neumorno se udvara jedroj medicinskoj sestri Gladys Emmanuel (Lynda Baron).
Arkwright još živi u mračnoj prošlosti trgovačkog posla. Podjednako je nepristojan i koristoljubiv. Kupovanje hrane u njegovom dućanu pomalo je gastronomska lutrija i prehrambena noćna mora. Opsjednut je dvama poslovnim ciljevima: pripremanjem svog jadnog nećaka Granvillea za poslovni uspjeh i iskorištavanjem neizmjerno lakovjerne javnosti.
No u dubini duše zna da Granville nikad neće biti dostojan nasljednik njegovog trgovačkog carstva, ali bar može upropastiti njegove šanse za ljubav i snove o divljim pustolovinama tako da se pobrine da on nikad ne odluta previše izvan granica svojih dostavljačkih ruta.
Tako Arkwright ima sasvim dovoljno vremena za smišljanje sve apsurdnijih planova za mamljenje neopreznih prolaznika u svoj dućan. Naravno, kad si jednom u Arkwrightovom dućanu, nemoguće je izaći praznih ruku.
U tih nekoliko kratkih sati kad Arkwright može podnijeti da dućan bude zatvoren, svoje požudne namjere usmjerava prema susjedi i mušteriji u koju je zaljubljen, medicinskoj sestri Gladys Emmanuel, obdarenoj oblinama. Iako je uporan i pun smiješnih lukavih doskočica, sestra Gladys stručno ga uspijeva spriječiti da se dočepa njezinih jestvina.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Porridge

    Porridge (1974)

    kriminalistički, komedija

    Fletcher je kriminalac koji služi petogodišnju zatvorsku kaznu i ne želi da se utopi u sivilo robijaškog sistema. Da bi prekratio vreme pravi razne smisalice svom cimeru, naivnom sitnom kriminalcu i...
  • Dad's Army

    Dad's Army (1968)

    komedija, ratni

    Popular BBC comedy series set in the fictional south coast seaside town of Walmington-On-Sea during World War 2. Alternating moments of gentle character comedy with broad slapstick, it recounts the...
  • Men Behaving Badly

    Men Behaving Badly (1992)

    komedija

    Gary Strang očajno treba cimera jer više nije u mogućnosti otplaćivati hipoteku na stan. Nažalost niti jedan od njegovih novih cimera nije voljan ili je u nemogućnosti platiti stanarinu. Obojica...
  • Rising Damp

    Rising Damp (1974)

    komedija

    Popular sitcom set in a seedy bedsit lorded over by the mean, vain, boastful, cowardly and racist landlord Rigsby. In each episode, his conceits are debunked by his long suffering tenants.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • NikolaJe
    Master translator
    17.04.2015. 20:26



    Open All Hours (1976)





    Žanr: Komedija
    Režija: Roy Clarke, Sydney Lotterby
    Trajanje: 30 min.
    Jezik: Engleski


    Ronnie Barker ...  Albert Arkwright (26 episodes, 1973-1985)
    David Jason ...  Granville (26 episodes, 1973-1985)
    Lynda Baron ...  Nurse Gladys Emmanuel (25 episodes, 1976-1985)
    Barbara Flynn ...  The Milk Woman (11 episodes, 1981-1985)
    Stephanie Cole ... Mrs. Delphine Featherstone / ... (10 episodes, 1982-1985)






    [TUBE]5CDtiZcfTT0[/TUBE]





    Radnja serije smeštena je u malu bakalnicu u Balbiju, predgrađu Donkastera u južnom Jorkširu. Vlasnik, Arkrajt (Roni Bejker) je sredovečni tvrdica koji zamuckuje i sposoban je da proda bilo šta. Njegov nećak Grenvil (Dejvid Džejson) je potrčko, čiji ljubavni pokušaji najčešće padaju u vodu, baš kao i pokušaji da se sprijatelji sa nekim. Za to je, po Grenvilovom mišljenju, kriv njegov ujak, jer mora da ustaje rano da otvori prodavnicu i ostaje do kasno da bi je zatvorio. Preko puta njihove bakalnice živi medicinska sestra Gledis Emanuel (Linda Baron), Arkrajtova dugogodišnja verenica koju godinama ubeđuje da se uda za njega ili da makar provedu noć zajedno. Gledis mnogo vremena provodi u viziti i brinući se o majci. Ona je zaštitnički nastrojena prema Grenvilu i na sve načine pokušava da ubedi Arkrajta da nećaku omogući bolje uslove za rad. Među stanovnicima grada i redovnim Arkrajtovim mušterijama su i mlekarica (Barbara Flin), u koju je Grenvil zaljubljen, Mejvis (Megi Olerenšo), devojka koja nikada ne može da odluči šta bi kupila, gospođa Bluet (Keti Staf), koja ima primedbu za sve i svakoga i gospođa Federston (Stefani Kol). Izvor: mojtv




    Prevode je uradio: PinkFloyd62  ClapClapClap








{{message}}

{{item.title}}