Presumed InnocentPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, misterij (2024)

Presumed Innocent

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,4
Presumed Innocent

Naslov:

Presumed Innocent

Godina:

2024

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Glavne uloge:


Roberta Bassin
  >  Mrs. Lancaster
Bill Camp
  >  Raymond Horgan
Jake Gyllenhaal
  >  Rusty Sabich
Elizabeth Marvel
  >  Lorraine Horgan
Peter Sarsgaard
  >  Tommy Molto
Lily Rabe
  >  Dr. Liz Rush
Noma Dumezweni
  >  Judge Lyttle
O-T Fagbenle
  >  Nico Della Guardia
Matthew Alan
  >  Dalton Caldwell
Chase Infiniti
  >  Jaden Sabich
Ruth Negga
  >  Barbara Sabich
James Hiroyuki Liao
  >  Herbert Kumagai
Virginia Kull
  >  Eugenia
Nana Mensah
  >  Det. Alana Rodriguez
Renate Reinsve
  >  Carolyn Polhemus

Opis:


Užasan zločin potresa osoblje Okružnog tužioca Čikaga. Visokopozicionirana službenica Kerolin Polhemus (Renate Reinsve) je brutalno ubijena. Njen kolega, uvaženi zamenik glavnog tužioca Rusti Sabich (Jake Gillenhaal), preuzima slučaj jer izgleda da ga je gubitak posebno pogodio, a uskoro će se u javnosti saznati i zašto. Kada je Rastijev šef, tužilac Rejmond Horgan (Bil Kemp), izgubio na izborima i zamenjen njegovim konkurentom Nikom Dela Gvardija (O.T. Fagbenle), slučaj ubistva Karolin Polhemus potpada pod odgovornost Tomija Molta (Peter Sarsgard). On otkriva da je Rusti sakrio važne informacije tokom istrage: imao je strastvenu aferu sa Kerolin. Odjednom Rusti postaje glavni osumnjičeni u istrazi ubistva. Njegov brak sa suprugom Barbarom (Rut Nega) i veza sa decom Džejdenom Čejs Infinite) i Kajlom (Kingston Rumi Sautvik) su pod velikim sumnjom. Rasti mora da se pripremi za predstojeće suđenje, odbrani reputaciju i otkrije ko je mogao da ubije Kerolin.

Obradio/la:

HiDe
 • Slično za pogledati
 • Komentari (2)
 • In a Violent Nature

  In a Violent Nature (2024)

  drama, triler, horor

  Kada se medaljon skine sa srušenog vatrogasnog tornja u šumi u kojoj je sahranjen truli leš Džonija, osvetoljubivog duha podstaknutog užasnim 60-godišnjim zločinom, njegovo telo oživljava i kreće u...
 • Hit Man

  Hit Man (2023)

  kriminalistički, komedija, akcija

  Gari Džonson je profesor koji se honorarno predstavlja kao pouzdani plaćeni ubica, s ciljem da uhapsi one koji ga pokušavaju unajmiti. Otkriva da ima talenat da teatralno odgovara očekivanjima svojih...
 • Eric

  Eric (2024)

  drama, kriminalistički, triler

  Očajni otac bori se protiv vlastitih demona dok na ulicama New Yorka u 1980-ima s upornim policajcem traži svojeg nestalog devetogodišnjeg sina.
 • Trigger Warning

  Trigger Warning (2024)

  akcija, triler

  Komandosica iz specijalnih snaga vrati se u rodni gradić u potrazi za odgovorima o smrti svojega voljenog oca te otkrije opasnu urotu.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • ar8c
  eXtreme member
  01.07.2024. 18:01
  Retko se pronađe vremena za serije u poslednje vreme, a još daleko ređe dovoljno kvalitetna serija da ne odustanem posle jedne ili dve epizode. E pa, evo jedne koja se nakon prve dve epizode pokazala dovoljno dobrom i vrednom daljeg gledanja.

  Ničeg tu nema novog, neviđenog i epohalnog, ovo je još jedna priča iz i oko sudnice sa već tipičnim zapletima i raspletima nakon misterioznog ubistva na startu, ali kasting je dovoljno dobar, scenario takođe, priča drži pažnju i pride se nije skliznulo u već tipične moderne korektnosti i bizarnosti. Barem za sada. Čak bih rekao da ima taj neki šmek iz prošlih vremena kada su slične krimi drame okupirale male i velike ekrane. A to nikako ne može biti loše.

  Sve u svemu, isplatilo se posegnuti za njom i najmanje što mogu da očekujem i da se nadam jeste da se do kraja zadrži tempo kojim se krenulo. Uz malo truda i sreće, verujem da se može i više. Preporuka za ljubitelje žanra.

  P.S. Hvala za više nego kvalitetan prevod
 • titlovi.com
  Approval team
  24.06.2024. 19:44
  Seriju prevodi jatra96 ⚡

{{message}}

{{item.title}}