Private Eyes

TV serija

drama (2016)

Private Eyes

Ocjena korisnika
Tako-tako
6,9
Private Eyes

Naslov:

Privatni detektivi

Godina:

2016

Žanr:

drama

Trajanje:

43 min

Autor:

Shelley Eriksen
, Tim Kilby


Glavne uloge:


Jason Priestley
  >  Matt Shade
Barry Flatman
  >  Don Shade
Cindy Sampson
  >  Angie Everett
Jordyn Negri
  >  Jules Shade
Ennis Esmer
  >  Kurtis Mazhari
Clé Bennett
  >  Derek Nolan
Nicole de Boer
  >  Becca (as Nicole DeBoer)
Salvatore Antonio
  >  Ezra
Ishan Morris
  >  Young Cop (as Ish Morris)
Paul Popowich
  >  Jeremy
Laara Sadiq
  >  Krishna the Magnificent
Brittany Bristow
  >  Sherry Gibbs
Allie MacDonald
  >  The Demonic Donatella
Alexander Conti
  >  Sam Lycette
Tara Mason
  >  Beautiful Woman

Opis:


Bivši profesionalni sportaš Matt Shade potpuno promijeni svoj život kada se udruži s vatrenom privatnom detektivom Angie Everett te njih dvoje postanu naizgled nevjerojatna istraživačka sila.

Shade suradnju s Angie vidi kao priliku da se iskupi za svoju burnu prošlost. Na ledu je naučio kako varati, čitati ljude i predviđati njihove poteze. Radeći s Angie, Shade otkriva fantastičnu navalu adrenalina i shvati da je pronašao novi dom, gdje je njegova vještina i dalje na cijeni. Angie je preuzela agenciju svog oca nakon njegove smrti i želi očuvati njegovo nasljeđe. Svaki je slučaj prilika da testira svoju inteligenciju, snagu i strateško razmišljanje. Angie možda smatra Shade naivnim što se tiče načina na koji on vidi svijet, no njegova strast i srce unose nešto posebno u njezin posao.

U središtu serije Privatni detektivi je toplo-hladni odnos između Shadea i Angie. Ako je on nezaustavljiva sila, ona je nepokretan objekt te će njih dvoje biti izazov jedno drugomu na svim razinama.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (3)
 • Agatha Raisin

  Agatha Raisin (2016)

  misterij, komedija

  Agatha Raisin brutalno je iskrena, ali emocionalno osjetljiva stručnjakinja za PR koja se odrekne karijere u Londonu i završi u mirnom selu Carsleyju nadajući se da će ondje započeti svoj novi život...
 • Hooten & the Lady

  Hooten & the Lady (2016)

  drama

  Serija o Amerikancu Hutenu i Britanki Lejdi, lovcima na blago, koji putuju zajedno ne bi li otkrili najveće svetske misterije i našli skrivena blaga.
 • American Gothic

  American Gothic (2016)

  drama, misterij

  U središtu American Gothic je ugledna obitelj iz Bostona, koja otkrije da je njihov netom preminuli patrijarh bio povezan sa serijom ubojstava što su se dogodila kroz nekoliko desetljeća. Još će gora...
 • Queen of the South

  Queen of the South (2016)

  drama, kriminalistički, akcija, triler

  Južnjačka kraljica priča je o Teresi Menzoda, ženi prisiljenoj na bijeg i prognanstvo u Ameriku nakon ubojstva njezina dečka dilera.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 14.07.2017. 10:03
  Po meni ništa spektakularno ali eto da se ubije vreme ako nema ništa bolje
 • 06.06.2017. 19:54
  Obnovljeno za 3. sezonu
 • Kneginja
  Administrator
  02.01.2017. 03:58
  Private Eyes (2016)IMDbKreatori serije: Shelley Eriksen, Tim KilbyŽanr: DramaJezik: EngleskiDržava: KanadaTrajanje: 2 sezone, 43 minJason Priestley ... Matt Shade (10 episodes, 2016)Cindy Sampson ... Angie Everett (10 episodes, 2016)Barry Flatman ... Don Shade (10 episodes, 2016)Jordyn Negri ... Jules Shade (10 episodes, 2016)Ennis Esmer ... Kurtis Mazhari (7 episodes, 2016)Clé Bennett ... Derek Nolan (6 episodes, 2016) YOUTUBE LINK Matt Shade, nakon što je napustio profesionalni hokej, mjenja svoj život i udruži se saprivatnom detektivkom Angie Everett koja je preuzela očevu agenciju nakon njegove smrti.Matt radeći sa Angie vidi ovu priliku da se iskupi za svoju prošlost u kojoj je igrajući hokejnaučio varati, čitati ljude i predvidjeti njihove poteze.TITLOVI [učitaj cijeli komentar]