Rebelde

TV serija

drama, obiteljski, komedija, ljubavni, glazba, glazbeni (2004)

Rebelde

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,2
Rebelde

Naslov:

Rebelde

Godina:

2004

Žanr:

drama, obiteljski, komedija, ljubavni, glazba, glazbeni

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Anahí
  >  Mía Colucci
Christopher Von Uckermann
  >  Diego Bustamante
Dulce María
  >  Roberta Pardo Rey
Alfonso Herrera
  >  Miguel Arango Cervera
Carlos Balart
  >  Donato
Jesus Chaver
  >  Student 'Arturo'
Max Forzan
  >  Jose
Maite Perroni
  >  Guadalupe 'Lupita' Fernández
Juan Ferrara
  >  Franco Colucci
Enrique Rocha
  >  León Bustamante
Patricio Borghetti
  >  Enrique Madarriaga
Ninel Conde
  >  Alma Rey
Christian Chávez
  >  Giovanni Méndez López
Estefania Villarreal
  >  Celina Ferrer
Leticia Perdigón
  >  Mayra Fernández

Opis:


Jedna od glavnih okosnica radnje ove serije je osnivanje pop benda, a glumci koji glume srednjoškolce u bendu u seriji, članovi su stvarnog benda 'RBD' s kojim odlaze na turneje diljem svijeta. Na svojim koncertima skupina izvodi većinom glazbu iz serije. U Zagrebu će se 19. prosinca 2010. održati koncert Anahi, glumice i pjevačice te zvijezde serije Rebelde. Nova TV je emitirala prvu sezonu popularne serije koja je postala hit među mlađom populacijom.

Serija i glazbena skupina koja je osvojila tinejdžere svijeta, te iznimnu popularnost ostvarila i u Hrvatskoj. Nastavak priče o socijalnim razlikama među tinejdžerima koje je sudbina spojila u elitnoj školi. Ljubav, zavist, mržnja i osveta, samo su neke od prepreka na koje nailaze glavni protagonisti popularne serije. Sudbina će ih, unatoč njihovim društvenim razlikama, ujediniti radi njihove ljubavi prema glazbi. Svaki dan donosi nove izazove koji će testirati buntovnike Elite Waya i približiti ih cilju: saznati tko su oni zapravo i što žele postići u životu.


MIA COLUCCI
Anahí

Mia je kći popularnog modnog mogula, koja je odrasla vjerujući kako je njena majka umrla dok je bila beba. Jako je osjetljiva na izgled i stil, te ne voli loš ukus u odijevanju. Ona je popularna i vesela učenica koja se spletom okolnosti zaljubi u Miguela, stipendiranog studenta. Miju jako pogodi očev odabir voljene žene. Naime, njen otac se zaljubljuje u Almu Rey, pjevačicu i majku Roberte, također Mijine kolegice. Razmažena bogatašica smatra da je očev odabir žene izuzetno loš zato što Almu smatra vulgarnom osobom.


ROBERTA PARDO (Dulce Maria)
Roberta je kći popularne pjevačice Alme Rey. S obzirom da je odrasla u sjeni poznate majke, Roberta je izrasla u vrlo buntovnu tinejdžericu. Roberta je nesigurna u svoj izgled i talent. Također, Roberta se buni protiv svih pravila i konvencija, a nakon što se njena majka Alma upusti u vezu s Mijinim ocem, nastanu problemi.


MIGUEL ARANGO (Alfonso Herrera)
Mladić koji zaslijepljen osvetom dolazi u elitnu školu. Studira uz pomoć stipendije, a u školi mu se odmah počne jako sviđati lijepa Mia. Njegovi pravi razlozi boravka u školi su to što pod svaku cijenu želi uništiti čovjeka kojeg krivi za propast i smrt svog oca. Miguel ostane zapanjen kada sazna da je njegov najgori neprijatelj otac djevojke u koju se zaljubljuje.


DIEGO BUSTAMANTE (Christopher Uckermann)
Diego je sin političara kojem je glazba samo hobi. Diego oduvijek zna da je njegova budućnost u politici. On mora slijediti očevu volju i njegove poglede na politiku. U svom ocu vidi idola kojeg teško može zadovoljiti. Inače jako druželjubiv mladić, često dolazi u konflikt zbog svoje oholosti i šovinizma. Voli trošiti novac te uživa u moći koju posjeduje na račun svog oca. Diego smatra da su osjećaji odraz slabosti.


LEONARDO BLANCO GOYCOLEA (Eleazar Gómez)
Tomasov rođak Leonardo dolazi iz male sredine koji je zahvaljujući sportskoj stipendiji postao polaznik škole Elite Way. On je talentirani atlet, no prilično nediscipliniran. Popularnost zadobije zahvaljujući svojem atraktivnom izgledu i šarmu. Vrlo je otvoren i druželjubiv. Njegov dječački san bio je živjeti i studirati u Mexico Cityju tako da školovanjem u Elite Wayu Leonardo ima velika očekivanja. Dobro se slaže s rođakom Tomasom koji ga pokuša ugurati u svoje društvo, no Leonardo se nekako odmah nađe s Iñakijem.


ROCCO BEZAURY (Diego González)
Dolazi iz bogate obitelji i voli umjetnost i film, no postaje tipični alternativac, kako po izgledu tako i po stavovima. Na sve se žali i osjeća se totalno drugačiji i superiorniji od ostalih. Sebe doživljava kao 'umjetnika' i 'kreativca', no zapravo ne radi ništa da bi to mogao i potvrditi. Ne trudi se u školi misleći kako je on 'iznad' toga svega i da posjeduje preveliki talent da bi u školi uopće bio. On je pseudo intelektualac, totalno prazan iznutra.


PILAR GANDÍA (Karla Cossío)
Pilar je kći ravnatelja škole. Sve stvari koje se dogode u školi, ova učenica marljivo piše u svoj dnevnik. Jako je proračunata, a skriva se iza maske nježnosti i bespomoćnosti.


VICO PAZ (Angelique Boyer)
Vico je atraktivna mlada djevojka, koja je jako ženstvena i seksi te privlači dečke, koji su za nju pak samo trofeji. Cilj joj je naći pravog muškarca za kojeg će se udati.


JOSE LUJÁN (Zoraida Gómez)
Jose je siroče koje je majka napustila. Svojim uspjehom u sportu zaradila je školarinu, a cilj joj je natjecati se na Olimpijadi. Vrlo je povučena, a boji se intimnosti. Najviše od svega voli životinje.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Rebelde Way

    Rebelde Way (2002)

    drama, obiteljski, komedija, ljubavni, glazba

    The lives of four teenagers with different lives and personalities attending a prominent private school, and with only one thing in common: their vocation and passion for music.
  • Rebelde

    Rebelde (2022)

    drama, obiteljski, komedija

    S početkom novog polugodišta poznati neprijatelj, tajno društvo zvano Loža, moglo bi uništiti glazbene snove prvaša.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Movie Master
    The Legend Of
    09.08.2015. 12:27
    Rebelde (2004)




    [tube]Sniij4BhS_c[/tube]

    Žanr: Drama, Muzički, Romansa

    Jezik: Španski
    Država: Meksiko
    Trajanje: 60 min


    Uloge:

    Carlos Balart ...  Donato
    Anahí ...  Mía Colucci
    Dulce María ...  Roberta Pardo Rey
    Alfonso Herrera ...  Miguel Arango Cervera
    Christopher Von Uckermann ...  Diego Bustamante



    Serija Buntovnici je uvid u život tinejdžera koji idu u školu "Put Elite."
    Vodeći akteri su Dulće Marija, Anahi, Meite Peroni, Kristijan Čavez,
    Kristofer fon Akerman i Alfonso Herera. Oni su deo benda RBD i
    "Rebelde" ih prati kroz njihov život tinejdžera. Zaljubljuju se,
    smeju i  zajedno žive u školi Put Elite.





{{message}}

{{item.title}}