Sledge Hammer!Pogledaj trailer!

TV serija

komedija, akcija (1986)

Sledge Hammer!

Ocjena korisnika
Odlično!
8,1
Sledge Hammer!

Naslov:

Sledge Hammer

Godina:

1986

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

30 min

Autor:

Alan Spencer


Glavne uloge:


Anne-Marie Martin
  >  Dori Doreau
Harrison Page
  >  Captain Trunk
David Rasche
  >  Sledge Hammer
Leslie Morris
  >  Officer Majoy
Patti Tippo
  >  Officer Daley
Kurt Paul
  >  Coroner Norman Blates
Diane Sainte-Marie
  >  Lisa Ellerblub
Joanne Baron
  >  Wanda Hobbs
Dorothy Dells
  >  The Judge
Mernalyn
  >  Wanda Lubeck
Don Stark
  >  Kurt Kruggle
Don Stark
  >  Kurt Kruggle
David Starwalt
  >  Second Cop
Kate Stern
  >  Woman in Crowd
Sherri Stoner
  >  Margaret, Caulder's Assistant

Opis:


Humoristična serija Sledge Hammer parodija je na seriju filmova o Prljavom Harryju, a radnja se vrti oko detektiva Sledgea Hammera - nasilnog i neosjetljivog murjaka. Sledge vjeruje u maksimu: Prvo pucaj, a zatim pitaj. On za upozorenje puca u ljude koji cestu prelaze izvan zebre. Osumnjičene vezuje za stražnji branik automobila i zatim ih vuče po parkiralištu dok ne priznaju. A kad na zgradi uoči snajperista, ispaljuje iz bazuke i uništava cijelu višekatnicu. "Vjerujte mi", kaže, "znam što radim".

Sledgeova inteligentna i osjetljiva partnerica je Dori Doreau. Njezin pristup poslu uvijek je pun suosjećanja i posve suprotan bezobzirnoj jurnjavi za pravdom njezina partnera. Pa ipak, Doreau je okretna detektivka vješta u pucanju i svim policijskim trikovima. Hammera i Doreau nadzire antipatični kapetan Trunk koji uglavnom vrišti na Hammera.

DAVID RASCHE
Kad se glumac David Rasche prihvatio naslovne uloge u Sledgeu Hammeru, došao je ovjenčan slavom originalne produkcije proslavljenog igrokaza Davida Mameta Sexual Perversity u Chicagu 1974. Do kraja 70-ih već se okrenuo filmu i televiziji iako je i dalje nastupao na kazališnim daskama. U to je vrijeme glumio u dva slavna filma onog doba, "Neudanoj ženi" Paula Mazurskog i "Manhattanu" Woodyja Allena. Osamdesete mu je obilježio Sledge Hammer, ali i dalje je glumio na velikom ekranu.

ANNE MARIE MARTIN
Anne Marie Martin u ulozi Dori Doreau prvenstveno je TV glumica koja je zvjezdani status stekla "Sledgeom Hammerom" i pojavila se u sporednim ulogama u još desetak serija.
Od 1987. do 2002. bila je udana za pisca Michaela Crichtona koji je njoj i njihovoj kćeri Taylor Anne posvetio svoj roman "Jurski park".
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • The Incredible Hulk

    The Incredible Hulk (1978)

    drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

    Dr. David Banner is a brilliant scientist but, one day, a laboratory experiment that he is working on goes terribly awry. Since that time, whenever he is under extreme stress, his body undergoes a...
  • Knight Rider

    Knight Rider (1982)

    drama, kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika

    Michael Long is a crimefighter who is seriously wounded during his work. Nursed back to health by a mysterious benefactor (chairman of the Knight Industries), he regains consciousness a new man with...
  • Where Have All the People Gone

    Where Have All the People Gone (1974)

    drama, znanstvena fantastika

    After a catastrophic solar flare decimates almost all life, reducing people to powdery substance, a group of survivors treks across the devastated Earth.
  • Dear John

    Dear John (1988)

    komedija

    After his wife leaves him for his best friend, John Lacey joins the One Two One Club, a support group for divorced and widowed people. The group consists of its fiery British leader Louise, sleazy...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}