Spy in the WildPogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2017)

Spy in the Wild

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
8,0100%
Spy in the Wild

Naslov:

Špijun u divljini

Godina:

2017

Žanr:

dokumentarni

Glavne uloge:


David Tennant
  >  Self - Narrator

Opis:


Životinje vole, tuguju, varaju i dolaze do različitih izuma - baš kao i ljudi. Nova generacija špijunskih kamera otkriva koliko smo slični.
Koliko se razlikujemo od svojih životinjskih rođaka? Životinje pokazuju emocije iznenađujuće slične ljudskim. Ostvaruju i vrlo složene odnose, bilo međusobno ili s pripadnicima drugih vrsta. BBC-jeva dokumentarna serija istražuje te fascinantne sličnosti.
Svaka epizoda opisuje jedan aspekt života koji je i nama dobro poznat - ljubav, inteligenciju, prijateljstvo i nestašnost. Upoznajte tete slonice koje djeluju kao primalje, mužjake ptica vrtlarica koji skupljaju razne sitnice kako bi impresionirali ženke, vodenkonje koji idu na pedikuru, majmune koji se opijaju i prave nered te čimpanze policajce koji propisuju zakone.
Zabavne snimke združene su sa znanstvenim podacima koji nam pružaju uvid u fascinantne oblike životinjskog ponašanja. Serija otkriva neke od najimpresivnijih trenutaka u prirodi, ali ujedno nas podsjeća na bit vlastite ljudskosti.
U ovoj epizodi istražujemo životinjske emocije u svim njihovim oblicima: od ljubavi i odanosti u slonovskoj obitelji do rasplesanih rajskih ptica i koketnih polarnih medvjeda.
Kako bi nam pokazali koliko su nam životinje zapravo slične, animatronički špijuni infiltrirat će se u njihov svijet i omogućiti nam da istražimo njihove složene emocije. Špijunsko štene sprijateljit će se s čoporom divljih pasa, pokazujući nam kako izgleda majčinska ljubav u toj vrsti. Bit će tu i opasnih susreta s lavovima i slonovima. Špijunsko mladunče krokodila otkrit će iznimnu odanost krokodilske majke koja mladunce u ustima nosi u rijeku. Špijunsku čaplju i špijunsku kornjaču zamalo će pregaziti slonovi dok budu snimale krdo koje obasipa ljubavlju novorođeno mladunče. Špijunski majmun naći će se među više od 120 razuzdanih langura i otkriti kako majmuni tinejdžeri komično uvježbavaju čuvanje mladunčadi...
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • The Hunt

    The Hunt (2015)

    dokumentarni

    Ova serija prati fascinantan odnos između predatora i plena. Umesto da se bavi krvlju i iznutricama u lovu, bavi se strategijama koje predatori koriste da bi uhvatili plen i načinima na koji plen...
  • Dynasties

    Dynasties (2018)

    dokumentarni

    Svjetski poznati prirodoslovac i televizijski narator David Attenborough predstavlja nam Dynasty, dokumentarnu seriju u pet epizoda, na kojoj su radili četiri godine, pokušavajući uhvatiti...
  • Life

    Life (2009)

    dokumentarni

    BBC Life je dokumentarna serija u potpunosti snimana u HD tehnici i prikazana u okviru Darvinove sezone. Bavi se proučavanjem Darvinove teorije o borbi za preživljavanje.
  • Serengeti

    Serengeti (2019)

    dokumentarni

    Wildlife docuseries examining the Serengeti region of Africa following different species of animals throughout their daily lives.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    11.01.2021. 00:08
    Drugu sezonu prevodi 20miki09 👍

{{message}}

{{item.title}}