TV serija

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler (2009)

The Beast

Ocjena korisnika
-
8,0
The Beast

Godina:

2009

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

William L. Rotko
, Vincent Angell


Glavne uloge:


Patrick Swayze
  >  Charles Barker
Travis Fimmel
  >  Ellis Dove
Kevin J. O'Connor
  >  Harry Conrad
Lindsay Pulsipher
  >  Rose Lawrence
Lindsay Pulsipher
  >  Rose Lawrence (credit only)
Johnny Kastl
  >  Todd Jaracki
Francis Guinan
  >  Section Chief Alan Robicheaux
Mitchell Fain
  >  Kirby
Pamela Reed
  >  Assistant Director Ida Paulson
Jim Nieciecki
  >  FBI Agent
Kevin J. O'Connor
  >  Conrad
Heather Koehler
  >  Business Person (as Heather Arendt)
Gwendoline Yeo
  >  Jennifer Ling
Peter J. Reineman
  >  Gino (as Peter J. Reinemann)
Natacha Roi
  >  June Walker

Opis:


Swayze se pojavljuje u ulozi neobičnog veterana FBI-a koji počinje surađivati s mlađim partnerom. Njegov je zadatak podučiti novak kako da postane žestoki tajni operativac. No, on ne zna da je njegov novi partner dvostruki špijun. Iako ga mnogi smatraju najboljim tajnim agentom, pa tako i njegov novi partner Ellis Dove (Travis Fimmel), FBI agent Charles Barker (Patrick Swayze) ima osebujan stil koji je u najmanju ruku neobičan.

U poticanju Dovea da se što bolje uživi u izmišljene likove za potrebe istrage, Barker naglašava da je u tom poslu punom opasnosti nemoguće izgraditi normalne odnose. Dove i njegov mentor zajedno rade na slučajevima koji uključuju dilere droge, korumpirane policajce, trgovce oružjem i opasne plaćene ubojice. No Dove također ima i tajni zadatak, za FBI mora istražiti i svog partnera agenta Barkera. I dok Dove mora pod pritiskom raditi svoj posao doušnika, Barker istovremeno započinje i svoju vlastitu istragu o zavjeri unutar odjela koja štiti kadar agenata koji posluju protuzakonito.

Iako teško bolestan glumac Patrick Swayze pristao je na angažman u seriji 'Zvijer' te je 2008. godine snimio svih 13 nastavaka serije. Serija je snimana na lokacijama u Chicagu.


CHARLES BARKER – dugogodišnji agent FBI-a, stručnjak i jedan od najboljih tajnih agenata koji lako zadobije povjerenje kriminalaca i zatim ih šalje u dugogodišnji pritvor. Podjednako je talentiran i kao policajac i glumac što mu uvelike pomaže u tajnim operacijama. Barker dobiva novaka Ellisa Dovea pod svoju protekciju te kao mentor podučava mladog agenta glumačkim vještinama podjednako kao i policijskim. No Barker ima relativno malo strpljenja za svoju novu ulogu. Dodatno, i njegova lojalnost stavljena je pod sumnju. Naime, nadređeni sumnjaju da je Barker prešao na tamnu stranu.

ELLIS DOVE – je novopečeni agent FBI-a koji se uči poslu pod paskom Charlesa Barkera. Konstantno pod pritiskom od strane mentora, kojemu je misija pretvoriti ga u policijskog kameleona, Ellis nikada ne zna kada će ga poslati na neku nemoguću misiju i staviti na test opasan po život. Ellisu, koji je konstantno pod stresom je potreban odmor, no dodatan pritisak zadan mu je i od strane Unutarnje kontrole koja od njega zahtjeva da špijunira mentora Barkera.

HARRY CONRAD – Barkerov kontrolni agent koji ujedno nadzire i Ellisa. Conrad je profesionalac i jako dobro poznaje Barkera i cijeni njegov rad. No istovremeno mora preispitati njegovu lojalnost pomoću agenta Ellisa Dovea.

ROSE LAWRENCE – Ellisova susjeda s kojom je on u romantičnoj vezi. Kao studentica prava ona je dovoljno pronicljiva da primijeti kako se nešto čudno događa s Ellisom. On je prilično tajnovit kada je u pitanju njegov posao, pa Rose vezu ne želi brzati.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Desertion

    Desertion (2008)

    komedija, ljubavni

    Jane Nichols a successful New York Ad Executive leaves her husband and her picture perfect world to find her roots. Getting on a train to the "middle of nowhere" Jane finds herself in Waterloo...
  • King Solomon's Mines

    King Solomon's Mines (2004)

    akcija, ljubavni, fantazija, avantura

    Nitko ne zna postoji li legendarna grobnica. Oni koji su je tražili, nisu se vratili. Tko je nađe, postat će najbogatiji - i najprokletiji. Jedan čovjek unajmljen je da otkrije što je istina, a što...
  • Next of Kin

    Next of Kin (1989)

    kriminalistički, akcija, triler

    Triler. Odlučni Truman Gates (P. Swayze) sposobni je čikaški policajac, momak podrijetlom iz zabiti Kentuckyja oženjen violisticom Jessie (H. Hunt). Kad njegov mlađi brat Gerald zbog zatvaranja...
  • Black Dog

    Black Dog (1998)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    Kako bi spriječio kreditne obveznike da njemu i njegovoj supruzi uzmu kuću, bivši zatvorenik Jack Crews (P. Swayze) kreće u ponuđeni posao prijevoza oružja iz Atlante u New Jersey u starom kamionu. U...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}