The CirclePogledaj trailer!

TV serija

realiti tv (2020)

The Circle

Ocjena korisnika
Odlično!
7,880%
The Circle

Godina:

2020

Žanr:

realiti tv

Glavne uloge:


Michelle Buteau
  >  Herself - Host

Opis:


Učesnici su smešteni u stambenoj zgradi, ali se ne mogu videti oči u oči. Oni komuniciraju putem aplikacije zvane "Krug" tako što će svako napraviti svoj lični ili lažni profil pomoću kojeg će se dopisivati s igračima. Na kraju dana, učesnici rangiraju igrače od najdražih do manje dražih, a prvo dvoje koji su se najbolje plasirali postaju influeseri. Influenseri se dogovaraju koga da blokiraju i eliminišu iz igre. Poslednji igrač osvaja glavnu nagradu u iznosu od 100.000 dolara.

Obradio/la:

MasterM@n
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Sing On!

    Sing On! (2020)

    glazba, kviz

    In each themed episode, six contestants belt out the biggest hits from that genre while being judged by a vocal analyzer comparing their vocal performance to the original artist's.
  • Messiah

    Messiah (2020)

    drama, misterij, triler

    Službenik CIA-e istražuje karizmatičnu figuru čiji sljedbenici vjeruju da može činiti čuda. Je li on božanski izaslanik ili opasni prevarant?
  • Love Is Blind

    Love Is Blind (2020)

    ljubavni, realiti tv

    Nick i Vanessa Lachey voditelji su ovog društvenog eksperimenta u kojem samci traže ljubav i zaručuju se prije negoli se uopće upoznaju licem u lice.
  • Next in Fashion

    Next in Fashion (2020)

    realiti tv

    18 budding fashion designers compete for a $250,000 prize and the opportunity to launch a clothing line with Net-a-Porter.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    11.01.2020. 19:43
    Seriju prevodi MasterM@n ⚡

{{message}}

{{item.title}}