The CirclePogledaj trailer!

TV serija

realiti tv (2020)

The Circle

Ocjena korisnika
Odlično!
7,880%
The Circle

Godina:

2020

Žanr:

realiti tv

Glavne uloge:


Michelle Buteau
  >  Herself - Host

Opis:


Učesnici su smešteni u stambenoj zgradi, ali se ne mogu videti oči u oči. Oni komuniciraju putem aplikacije zvane "Krug" tako što će svako napraviti svoj lični ili lažni profil pomoću kojeg će se dopisivati s igračima. Na kraju dana, učesnici rangiraju igrače od najdražih do manje dražih, a prvo dvoje koji su se najbolje plasirali postaju influeseri. Influenseri se dogovaraju koga da blokiraju i eliminišu iz igre. Poslednji igrač osvaja glavnu nagradu u iznosu od 100.000 dolara.

Obradio/la:

[email protected]
 • Slično za pogledati
 • Komentari (1)
 • Dracula

  Dracula (2020)

  drama, horor

  Tv serija, inspirisana Drakulom, Brema Stokera, koja prati putovanje krvožednog grofa tokom njegovog putovanja od Transilvanije do Londona.
 • Spinning Out

  Spinning Out (2020)

  drama, sportski

  Nakon razornog pada koji prijeti natjecateljskoj karijeri, Kat Baker iskorištava priliku za ostvarenje svojih olimpijskih snova, ali uz rizik da izgubi sve. Spinning Out slijedi Kat dok se bori sa...
 • Messiah

  Messiah (2020)

  drama, misterij, triler

  Službenik CIA-e istražuje karizmatičnu figuru čiji sljedbenici vjeruju da može činiti čuda. Je li on božanski izaslanik ili opasni prevarant?
 • Our Other Cops Is On!: Part 1

  Our Other Cops Is On!: Part 1 (2010)

  komedija

  While enjoying TV time in prison, Earl and Randy are excited when they see that the show "Cops" is filming in Camden County.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!