The Company

TV serija

drama, povijesni, ljubavni, triler (2007)

The Company

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,9
The Company

Naslov:

Tvrtka

Godina:

2007

Žanr:

drama, povijesni, ljubavni, triler

Trajanje:

286 min

Glavne uloge:


Michael Keaton
  >  James Angleton
Alfred Molina
  >  Harvey Torriti
Chris O'Donnell
  >  Jack McCauliffe
Rory Cochrane
  >  Yevgeny Tsipin
Tom Hollander
  >  Adrian Philby
Alessandro Nivola
  >  Leo Kritzky
Derek Aasland
  >  LSD Scientist
James Arnold
  >  CIA Surveillence officer
Ted Atherton
  >  Frank Wisner
Stephen Bogaert
  >  Elliott Ebbitt III
Rick Roberts
  >  William Colby
Hayley Andoff
  >  Erika Kritzky
Szilvia Baranyai
  >  Female Sumo Wrestler
Péter Rudolf
  >  Fallen Angel
Cedric Smith
  >  Allen Dulles

Opis:


Ima li CIA pravo na svojatanje zasluga za prividnu pobjedu Zapada u Hladnom ratu? „Tvrtka“, sjajan tv event koji prati 40 godina CIA-ina rada, dat će nam odgovore na gornje i slična pitanja.

Tri diplomca s Yalea, generacija 1954. godine, odmah su po završetku fakulteta pozvani u tajne službe svojih država. Njihovu ćemo priču pratiti kroz 40 turbulentnih godina koje su vidjele takve povijesne trenutke kao što su, recimo, mađarska revolucija, kriza Zaljeva svinja ili kolaps SSSR-a. Fiktivni likovi Jack McCauliffe (Chris O'Donnell), Leo Kritzky (Alessandro Nivola) i Jevgenij Tsipin (Rory Cochrane) susreću se sa stvarnim povijesnim likovima u epizodama romansi, ljubavi, intriga, prevara, samoubojstava, ubojstava i najvećih državnih tajni, epizodama koje propituju pojmove ideologije, patriotizma, paranoje i lukavstva.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • The Game

    The Game (2014)

    drama, triler

    Elegantni, napeti, špijunski triler smješten je u doba Hladnog rata u kojem nije uvijek jasno tko su neprijatelji, a tko saveznici, a špijunski posao podrazumijeva da morate zaprljati ruke. Kad...
  • A Spy in the FBI

    A Spy in the FBI (2021)

    kriminalistički

    Robert Hanssen is a family man, devout Catholic, career FBI agent, and the most damaging spy in American history. Expert interviews recount Hanssen's life, how he stayed hidden for over 20 years, and...
  • Cambridge Spies

    Cambridge Spies (2003)

    drama, povijesni

    Istinita priča o grupi studenata s univerziteta u Kembridžu, regrutovanih da špijuniraju za Sovjetski Savez početkom tridesetih godina prošlog veka.
  • Live from Baghdad

    Live from Baghdad (2002)

    drama, ratni

    Film u produkciji HBO Filmsa spaja vrtoglavo uzbuđenje, zajedljiv humor i žestoku dramu kako bi ispričao zakulisnu istinitu priču o tome kako su smioni CNN-ov producent Robert Weiner (Michael Keaton)...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • icemaher
    The Legend Of
    05.09.2014. 23:31

    The Company, 2007.
    Žanr: drama/istorijski/triler

    Uloge: Chris O'Donnell, Alfred Molina, Michael Keaton, Rory Cochrane

    Opis:

    Baš kao i istorija i televizija ima svoje značajne momente: Ridli Skot i Džon Keli producenti su trodelne mini-serije, koja je nastala prema bestseleru Roberta Litela “The Company”, sa vrhunskim glumcima u glavnim ulogama.

    "Kompanija" je akcioni, špijunski triler, koji prati akcije CIA-e u periodu od početka hladnog rata pa sve do post-sovjetskog vremena.U centru pažnje je rat protiv KGB-a širom sveta, od Moskve do Berlina, od Budimpešte do Londona, od Vašingtona do Kube. To je priča o Džeku Mekalifu mladom, pametnom diplomcu Jejla koji je regrutovan u redove CIA preko svog sportskog trenera. Džek stiže u legendarnu bazu u Berlinu gd epočinje da radi sa ekscentričnim i živopisnim Harvejem Torinijem – sa tajnim imebom “Čarobnjak”. Džek i ‘‘Čarobnjak’’ su zarobljeni u dvostukim životima, boreći se protiv nemoralnog, lukavog i neuhvatljivog neprijatelja u nemilosrdnoj i smrtonosnoj borbi unutar same CIA-e. Zajedno sa šefom kontraobaveštajne službe Džejmsom Angletonon, rešeni su da pronađu krticu u svojim redovima, pre nego što njihove operacije bude osujećene. Iako se agenti sve dublje i dublje uvlače u špijunsku igru, uspevaju da ostanu hladne glave. To nije slučaj sa Džekom. On bezuspešno pokušava da se odupre svojim osećanjima koje gaji prema ženi koja radi kao neprijateljski doušnik. 

    b92.net

    Nagrade: 6 osvojenih nagrada i 14 nominacija, uključujući nominaciju za Zlatni Globus

    [TUBE]xOQOfRXtu_4[/TUBE]

    icemaher2014-09-05 23:31:44

{{message}}

{{item.title}}