The Devil's HourPogledaj trailer!

TV serija

drama, triler (2022)

The Devil's Hour

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,8
The Devil's Hour

Naslov:

The Devil's Hour

Godina:

2022

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Peter Capaldi
  >  Gideon
Nikesh Patel
  >  DI Ravi Dhillon
Alex Ferns
  >  DS Nick Holness
Jessica Raine
  >  Lucy
Talia Walker Bassols
  >  Meredith Warren
Phil Dunster
  >  Mike
Rhiannon Harper-Rafferty
  >  Debbie Warren
John Alastair
  >  Rob Shaw
Thomas Dominique
  >  Lee Warren
Barbara Marten
  >  Sylvia
Meera Syal
  >  Dr Ruby Bennett
Benjamin Chivers
  >  Isaac
Benjamin Chivers
  >  Isaac Stevens
David Angland
  >  Connor
Leona Allen
  >  Ellen Foster

Opis:


Serija govori o socijalnoj radnici za zaštitu dece po imenu Lusi (Džesika Rejn) čiji je život obeležen brojnim izazovima. Njen brak sa suprugom Majkom Stivensom (Fil Danster) se raspao, duboko je zabrinuta zbog ponašanja svog malog sina Isaka (Benjamin Čivers), a njena majka Silvija (Barbara Marten) pati od demencije i šizofrenije. Ali, to ne bi trebalo da ostane najveća briga: Lusi svake noći tačno u 3:33 ujutro bude užasne noćne more! Mnoge stvari u njenom životu odjednom su čudne i zbunjujuće. Njena sećanja i njena percepcija stvarnosti su iskrivljeni, te se onda umeša u jezivu seriju ubistava. Glavni osumnjičeni je misteriozni Gideon (Peter Kapaldi), koji izgleda tačno zna šta se dešava sa Lusi. Takođe tvrdi da ima veoma poseban odnos prema vremenu i prostoru...

Obradio/la:

HiDe
 • Slično za pogledati
 • Komentari (5)
 • Them

  Them (2021)

  drama, triler, horor

  Serija prati jedan par koji odluči preseliti svoju obitelj u potpuno bijeli kvart Los Angelesa. Obiteljska kuća u naizgled idiličnoj ulici, postaje mjesto gdje zlonamjerne snage prijete da će ih...
 • The Rig

  The Rig (2023)

  drama, misterij, triler

  Grupa radnika na udaljenoj škotskoj naftnoj platformi treba da se vrati na kopno kada ih obavija misteriozna magla i natprirodne sile zavladaju.
 • The Good Nurse

  The Good Nurse (2022)

  biografski, drama, kriminalistički

  Preopterećena sestra s odjela intenzivne oslanja se na nesebičnog novog kolegu na i poslu i kod kuće... sve dok joj zbog neočekivane smrti pacijentice ne postane sumnjiv.
 • Run Sweetheart Run

  Run Sweetheart Run (2020)

  triler, horor

  After what seems to be an innocent date, Cherie now faces a night of terror when her date hunts her down and tries to kill her. She now must run for her life throughout the city and escape his grasp.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  26.03.2024. 00:17
  Utisak je sledeci, osnova zanimljiva, vec vidjen vise puta taj uvod, ali ne mari, dakle interesantno  , tempo je los, dramski deo ok, ona muka lepo prikazana,  ali bespotrebno dugacke scene kad su vec pokazali jasno o cemu se radi, prethodne dve stvari nisu  po mom misljenju lepo ukomponovali, vizije da tako kazem  su mi dobre, oko kuce montaza zanimljiva, a onda umrtve sa nekom scenom umesto da inteziviraju, gluma mi je dobra.  

  Dakle krene zanimljivo, pa dosadno, pa malo krenu napred, pa je opet dosadno, tj. ti intervali koji su mi dosadni su duzi,  jedva sam izdrzao, pa mini-serija pa rekoh hajde, da je bilo vise epizoda, a isti stil prekinuo bih,  izvlaci jedino poslednja epizoda, a najavljena je odavno druga i treca sezona, stoji za sad otvoreno , pa videcemo.  
  AlexDeLarge2024-03-26 09:48:21
 • klass
  Active member
  04.03.2023. 20:55
  Hm...Pet epizoda teske dosade, i tek u sestoj - poslednjoj, se nesto desava, odnosno kao objasnjava o cemu se radi. Da li je vredna gledanja? Ne bas. Ocena 4.5
 • Boxter7
  member
  03.01.2023. 23:54
  Klinac odglumeo top, sve ostalo mi nije bilo dovoljno ubedljivo. Nesto je falilo.

{{message}}

{{item.title}}