The Field of BloodPogledaj trailer!

TV serija

triler (2011)

The Field of Blood

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,4
The Field of Blood

Naslov:

Zločin s naslovnice

Godina:

2011

Žanr:

triler

Trajanje:

59 min

Glavne uloge:


Matt Costello
  >  Con Meehan
Bronagh Gallagher
  >  Trisha Meehan
Ford Kiernan
  >  George McVie
Jayd Johnson
  >  Paddy Meehan
Kelsey Griffin
  >  Mary Ann Meehan
Kevin Guthrie
  >  Sean
Peter Capaldi
  >  Dr. Pete
Amy Manson
  >  Karen Burnett
Alana Hood
  >  Heather Allen
Barrie Hunter
  >  Duty Sergeant
Brian Ferguson
  >  Shug Grant
Robert Dickson
  >  Calum Ogilvey
Jonas Armstrong
  >  Terry Hewitt
Stephen McCole
  >  Danny Ogilvey
David Morrissey
  >  Murray Devlin

Opis:


Paddy Meehan novi je tip junakinje! Ova mlada, gorljiva i duhovita pripravnica radi za novine i sama pokušava riješiti zločine o kojima izvještava, a u koje se nerijetko i uplete.

Paddy se oduvijek htjela baviti istraživačkim novinarstvom, ali škotskim novinama vladaju muškarci pa je nitko ne shvaća ozbiljno. Osim što je mlada, još je i žena; a nije ni vitka ni otmjena poput svoje kolegice i najveće protivnice. K tomu, njezina obitelj nikako ne može shvatiti zašto se ne želi skrasiti i udati za svog dečka.
Sve dok se ne dogodi zagonetno ubojstvo, za koje je optužen član Paddyne obitelji. Paddy mora donijeti odluku - hoće li pratiti slučaj i iznevjeriti obitelj ili će prekrižiti karijeru o kojoj sanja. Njezine će je odluke gurnuti u svijet zločina, odvojiti od privrženog zaručnika i uroniti u puno opasniji i uzbudljiviji svijet. Ispostavit će se da Paddy posjeduje znanje i intuiciju potrebne za rješavanje zločina, čime će svima pokazati da je ta nadarena novinarka našla svoj životni poziv.

David Kane, tvorac nekoliko hit-serija i igranih filmova, napisao je scenarij i režirao 'Zločin s naslovnice', dvodijelni pilot istoimene serije nastale prema popularnim kriminalističkim romanima književnice Denise Mine. Zahvaljujući napetoj radnji, intuitivnom zapletu i britkom humoru, 'Zločin s naslovnice' u kriminalističke dramske serije uvodi jedan posve nov i uzbudljiv lik.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • See No Evil: The Moors Murders

    See No Evil: The Moors Murders (2006)

    drama, kriminalistički, triler

    1965:- Following the cot death of their baby daughter young marrieds Maureen and David Smith are comforted and ultimately influenced by Maureen's older sister Myra Hindley and her boyfriend Ian Brady...
  • WPC 56

    WPC 56 (2013)

    drama, kriminalistički, ljubavni

    The daily challenges facing the first Woman Police Constable to join a West Midlands force in the 1950s, where sexism, chauvinism and petty grudges are rife.
  • Winter

    Winter (2015)

    kriminalistički

    Sydney homicide detective Eve Winter (Rebecca Gibney) solves tough, high profile cases with cool intelligence, fighting bureaucracts, criminals and plenty of advances - unwanted and wanted - to catch...
  • Thorne: Scaredycat

    Thorne: Scaredycat (2010)

    drama, kriminalistički, misterij, triler

    Dve žene iz susedstva ubijene su u razmaku od nekoliko sati ali na potpuno drugačije načine..Kada ove slučajeve povežu sa ubistvima koja su se dogodila mesecima ranije, Di Torn shvata da je stvoreno...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    26.11.2020. 00:33
    Prijevode za 2 sezonu najavio je choosie ⚡

{{message}}

{{item.title}}