Worst Week

TV serija

komedija (2008)

Worst Week

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,6
Worst Week

Godina:

2008

Žanr:

komedija

Autor:

Matt Tarses


Glavne uloge:


Kurtwood Smith
  >  Dick Clayton
Erinn Hayes
  >  Melanie Clayton
Nancy Lenehan
  >  Angela Clayton
Kyle Bornheimer
  >  Sam Briggs
Jessica St. Clair
  >  Sarah
Scott Beehner
  >  Steve
RonReaco Lee
  >  David
Nick Kroll
  >  Adam
Hayes MacArthur
  >  Chad
Parris Mosteller
  >  Scotty
Brooke Nevin
  >  Chloe
Brian Huskey
  >  Dr. Royce
Fred Willard
  >  Paul
Connie Ray
  >  Sheila
Ken Jeong
  >  Phil

Opis:


Od autora 'Stažista' Matta Tarsesa dolazi osvježenje britanske verzije serije 'Worst Week of my Life' u kojoj mladi zaručnik nastoji pridobiti simpatije buduće svekrve i svekra. Sam Briggs (Kyle Bornheimer) će učiniti baš sve samo kako bi udovoljio roditeljima svoje djevojke. No iako su njegove namjere najbolje, u njihovom društvu uvijek nešto pođe po zlu.

Sam i njegova djevojka Melanie Clayton (Erinn Hayes) planiraju zajednički život, no prije toga moraju njenim konzervativnim roditeljima objaviti sretnu vijest – da je vjenčanje iza ugla, a i beba je na putu.

Sudac Dick, kojeg u seriji tumači Kurtwood Smith znan i kao 'strogi otac' popularne serije 'Lude '70-e', i njegova supruga Angela (Nancy Lenehan) zaštitnički se ponašaju spram svoje kćeri i zaista se trude ne pokazati bijes koji osjećaju spram Sama. Budući zet je poput hodajuće katastrofe kad god se nađe u njihovom domu. Unatoč njegovom ogromnom trudu i nastojanjima da im se približi i šarmira ih, sa svakim korakom naprijed obavezno se dogode dva koraka natrag koji sve dobro učinjeno bace u zaborav. No, s podrškom i ljubavlju koju dobiva od svoje Melanie, koja se uvijek zauzme za njega unatoč njegovom 'talentu' da se prikaže baš u najgorem svjetlu, Sam će morati pronaći put do srca njene obitelji.


KYLE BORNHEIMER (Sam Briggs)
Kyle je na televiziji odigrao gostujuće uloge u serijama 'Kako sam upoznao vašu majku', 'The Unit' i 'Jericho' te glumio u 'U uredu', 'Will i Grace', 'Medij' i 'Na putu prema dolje'. Prihvatio je ulogu u filmu 'She's Out of My League', a pojavio se i u 'Blades of Glory'. Kyle se iz rodnog South Benda preselio u Los Angeles u potrazi za karijerom u showbiznisu. I danas živi tamo sa suprugom i djetetom.

ERINN HAYES (Melanie Clayton)
Erinnina prva uloga bila je 'On the Spot' u kojemu je glumila s komičarem Timom Conwayem. Nedavno se pojavila u glavnoj ženskoj ulozi u seriji 'The Winner' Na televiziji je se još moglo vidjeti u 'Kitchen Confidential', 'Unhitched', 'Notes From the Underbelly', 'Will i Grace' i Sark' te u TV filmu 'The Unauthorized Story of Monk and Mindy'. Erinn živi u LA-u sa suprugom i njihovom kćeri.

NANCY LENEHAN (Angela Clayton)
Nancy smo na televiziji mogli vidjeti u serijama 'Zovem se Earl', 'Malcolm u sredini', i 'Ellen'. Nedavno je ostvarila ulogu u 'Married to the Kellys', dok se na velikom ekranu pojavila u 'Uhvati me ako možeš' i 'Door To Door'. Nancy se nakon koledža u Yanktonu preselila u Kaliforniju i posvetila karijeri u showbiznisu, a bila je dio komičarske trupe u San Francisku. Aktivna je u humanitarnom radu u udruzi Stitches From the Heart, igra tenis i pohađa sate violončela.

KURTWOOD SMITH (Dick Clayton)
Kurtwood Smith je glumio u mnogim serijama, između kojih su i 'Malcom u sredini', 'Medij' i '24', a hrvatskoj publici je najpoznatiji po ulozi oca u ‘Ludim sedamdesetima’. Glumio je u filmu 'Prekinuta mladost' s Angelinom Jolie, zatim u filmovima 'Vrijeme ubijanja' i 'Slomljena strijela' te tri različita lika u 'Zvjezdanim stazama'. Zanimljivo je da je Kurtwood dobio ulogu Reda u 'Ludim sedamdesetima' zato što je prvobitni izbor Chuck Norris morao snimati film 'Walker, teksaški rendžer'.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Guys with Kids

    Guys with Kids (2012)

    komedija

    30-something dads struggle as parents because they are still children at heart.
  • The Worst Week of My Life

    The Worst Week of My Life (2004)

    komedija

    Radnja serije "Najgori tjedan moga života" događa se tokom tjedna do vjenčanja Howarda Steela i njegove zaručnice Mel. Kroz tjedan par se bori sa bezbroj problema i ponižavajućih situacija...
  • Family Tools

    Family Tools (2013)

    komedija

    A man is forced to put his dreams on hold to take over his family's handyman business from his father.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Dee_Monk
    eXtreme member
    04.12.2010. 11:22
    Prevodi postavljeni....
  • Dee_Monk
    eXtreme member
    04.12.2010. 11:22
    Worst Week (2008)

    [TUBE]OEqslDbphE4[/TUBE]

    Sam Briggs je izabranik lepe Erinn i njih dvoje se fantastično slažu. Venčanje se bliži, Erinn je u drugom stanju i doslo je vreme da se Sam upozna i zbliži sa njenim roditeljima. Angela i Dick (njeni roditelji) daju sve od sebe da se uklope sa buducim zetom, ali on je izgleda najveći baksuz na svetu. Koliko god se trudio da ih iznenadi, oraspoloži, da im učini, da ih obraduje ili da im olakša - on stvari učini samo jos gorim.

{{message}}

{{item.title}}