TV serijasezona 1 epizoda 2, S01E02

Srpski titl7

Game Of Thrones (2011)

HDTV.XviD-FQM
Game Of Thrones
1 CD
23.976 FPS
annorax
Senior translator
Autorski titl

Što dalje? Komentirajte...

 • Pregled po sezonama
 • Komentari (4)
 • Prijavi titl

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • annorax
  Senior translator
  24.06.2011. 02:55

  Pa, nije do mene :)

  Nisam siguran je li ovdje to pravilo, ali na PO znam sigurno da fajlovi moraju biti kompresovani. Tako se štedi prostor. Možeš ga otpakovati bilo kojim programom za arhiviranje, ovo je *.rar fajl, njega podržavaju svi programi. Recimo, 7z ti je čak i besplatan. Ne boj se, nije teško. Ako umjesto Windows Explorera koristiš Total Commander, onda to možeš uraditi i iz njega. Nadam se da više nećeš imati problema sa gledanjem. :) Uživaj u seriji.
 • 20.06.2011. 01:22

  format

  prethodni titl koji sam skinula za prvu epizodu je obican srt fajl koji moj KMPlayer odmah otvori, a ovaj fajl ne moze nego kao treba da trazi po webu program da ga odveze. Nova sam sa ovim, please za strpljenje :P Ono sto sam htela da pitam je zasto je ovaj fajl kompresovan kad je i onako mali i da li je moguce postavljati titlove u obicnom formatu (znam da se trudite za nas a mi sad jos izvoljevamo, ali to bi mnogo olaksalo)
 • annorax
  Senior translator
  04.05.2011. 01:52

  Šta onako?

  U principu, ne reagujem na ovakve stvari ali sada stvarno ne mogu odoljeti. Kao prvo, ovo je moj autorski prevod; obradom tuđih prevoda niti se bavim niti me ona interesuje. Kao drugo, piše da je srpski i srpski je. Koje su to hrvatske riječi u njemu? Vidim da pišeš ekavicu, ali još nisi shvatio da je i ijekavica sastavni dio srpskog jezika. I samo da znaš, "srpski" i "hrvatski" se piše malim slovom. Mislim, ako ti se prevod ne sviđa - to je tvoja stvar, ali nemoj pisati da prerađujem tuđe prevode i da pišem srpski prevod sa gomilom hrvatskih riječi, jer ni jedno ni drugo nije istina.
 • raynwore
  member
  03.05.2011. 13:42

  Onako

  Pa nije baš najbolje prerađen sa Hrvatskog jezika. Piše da je Srpski prevod ali ima mnogo Hrvatskih reči

Za slanje reporta morate biti prijavljeni!