Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Mađarski akcioni najgledaniji

novosti

30.11.2017.

Mađarski akcioni najgledaniji

Prethodne nedelje jedan mađarski akcioni film bio je ubedljivo najgledaniji film u ovoj zemlji. U pitanju je film A Viszkis zasnovan na istinitoj priči o jednom od najčuvenijih ovdašnjih pljačkaša banaka.

Attila je bio momak iz disfunkcionalne porodice. Bio je problematičan tinejdžer i dosta vremena proveo je po popravnim domovima. Bizarnim razvojem događaja pobegao je iz Transilvanije u Budimpeštu. Ali, umeesto da krene nov život, nemirni duh mu nije dao da se skrasi. Bio je čak i golman hokejaškog tima, ali nije imao novaca. Niti devojku. Zbog toga je odlučio da počne da pljačka, a postao je poznat tako što je uvek pre svog pljačkaškog pohoda pio viski. 

Pronašao je i devojku, ali njegov "poslednji posao" nije krenuo predviđenim tokom. Policija ga je uhvatila i naterala da sve prizna. Međutim, tu nije bio kraj Attilinim iskušenjima... 

Film čiji je reditelj i scenarista Nimród Antal zaradio je 356.863 dolara u prvoj nedelji prikazivanja. Na drugom mestu nalazi se A Bad Mom's Christmas, s zaradom od 293,809 dolara, a na trećem Justice League.

U svojoj filmografija, koja seže i do Holivuda, Antal je, između ostalog, potpisao i veoma dobre žanrovske filmove poput PredatorsArmoredVacancy i Kontroll, a režirao je i jednu epizodu serije Wayward Pines - "A Reckoning" iz 2015. godine, kao i ostvarenje Metallica Through the Never u čijem je središtu pažnje bend "Metallica"!

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}