Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Vin Diesel novi  superheroj

novosti

09.03.2018.

Vin Diesel novi superheroj

Dogovor je postignut! Sony Pictures i poznati glumac zajedno će raditi na novom SF blokbasteru, zasnovanom na istoimenom stripu - "Bloodshot"!

"Mastermajndovi" novog filma biće Dave Wilson Tim Miller, dok će scenario pisati za-oskar-nominovani Eric Heisserer (Arrival). Atmosfera filma biće slična onoj viđenoj u klasicima žanra poput RoboCopThe TerminatorTotal Recall. Snimanje filma trebalo bi da počne na leto.

Bloodshot je najvažniji lik u Valiant stripovskom univerzumu, koji je više koncentrisan na obične ljude u neobičnim situacijama, nego na superheroje s natprirodnim moćima.  Strip je nastao 1992, a njegovi autori su Kevin VanHook, Don Perlin i Bob Layton. Veoma brzo postao je pravi hit i stekao gotovo kultni status.

Glavni lik u stripu (a i u budućem filmu) jeste Ray Garrison, a.k.a. Bloodshot, bivši vojnik, koga zahvaljujući nanotehnologiji vraćaju iz mrtvih. On nastoji da se seti detalja "prethodnog života", otkrivajući da je bio mafijin ubica po imenu Angelo Mortalli. Sada je član tima ratnika poznatog kao "The Chainsaw", i stekao je natprirodnu snagu, brzinu, reflekse i izdržljivost. Takođe, poseduje i moć samoisceljenja, kao i mogućnosti da menja svoj oblik, izražene psihokinetičke sposobnosti i ispaljuje nuklearnu enrgiju (uuhhhh!!!)!!!

 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hogar Strašni
    Administrator
    12.03.2018. 20:15
    Zapravo, ako ne svi, onda ogromna većina Valiantovih likova ima neke natprirodne moći ili poboljšanja.
    Ovo ima podjednake šanse da bude i prijatno iznenađenje i potpuni očaj. Pogotovo kad se uzme u obzir glavni glumac, a i činjenica da ga producira Soni koji se sa mnogo većim strip imenom nije najbolje snašao.
    Valiant dođe kao neka indi verzija Marvela. Materijala definitivno ima, ali bilo ga je i u DC univerzumu pa je ispalo onako kako je ispalo. LOL
  • jeje cantiq
    Banned user
    12.03.2018. 20:05
    Sigurna sam da ću ovo preskočit kad mu dođe vrijeme.
  • Broj1
    member
    12.03.2018. 15:27
    Prvo napišete ovo: Bloodshot je najvažniji lik u Valiant stripovskom univerzumu, koji je više koncentrisan na obične ljude u neobičnim situacijama, nego na superheroje s natprirodnim moćima. A onda ovo: Sada je član tima ratnika poznatog kao "The Chainsaw", i stekao je natprirodnu snagu, brzinu, reflekse i izdržljivost. Takođe, poseduje i moć samoisceljenja, kao i mogućnosti da menja svoj oblik, izražene psihokinetičke sposobnosti i ispaljuje nuklearnu enrgiju. ???
;

{{message}}

{{item.title}}