Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi Ridley Scott, a nije Merlin

novosti

16.03.2018.

Novi Ridley Scott, a nije Merlin

Pregovori su počeli i izgleda da će se poznati reditelj uskoro uhvatiti u koštac s jednom stripovskom junakinjom. Naime, Sir Ridley Scott treba da za Fox režira špijunski triler film “Queen and Country”, po grafičkoj noveli čiji je autor Greg Rucka.

Radnja ove novele smeštena je među svet britanskih obaveštajaca. Glavni lik je "jedna od njih" po imenu Tara Chace, neka vrsta ženskog Jamesa Bonda, koja treba da raskrinka terorističku mrežu odgovornu za krvavi napad u Londonu. 

Do sada su objavljena 32 nastavka avantura pripadnika tajne službe britanskih obaveštajacaorganizacije, u periodu izneđu 2001. i 2007. godine. Album "Queen & Country: Operation Broken Ground" dobio je 2002. godine prestižnu Eisner nagradu za "najbolji novi serijal". 

Prvu verziju filmskog scenarija zajedničkim snagama pišu John Rogers, Ryan Condel, Olivia Milch i Greg Rucka. Za ulogu glavne junakinje predviđena je Ellen Page.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će Scott dati prednost ovom projektu, ili će, ipak, prvo na red doći Ridley Scott i čarobnjak Merlin, kako se početkom godine pričalo...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}