Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kina spašava Skyscraper od totalne propasti

novosti

23.07.2018.

Kina spašava Skyscraper od totalne propasti

Dwayne Johnson je i to dočekao..,

Njegov poslednji holivudski adut Skyscraper, prolazi prilično loše u mnogim zemljama, ali, prošla, premijerna nedelje u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, kao da će ga spasiti totalnog fijaska. Naime, prethodnog vikenda zaradio je 75 miliona dolara od prikazivanja van SAD, a od toga čak 47,7 miliona dolara u - Kini! Tako je, uz 11 miliona zarađenih "zelembaća" od prikazivanja u matičnoj zemlji, do sada zaradio 179,6 miliona istih. 

U neku ruku, producenti su i "igrali na kartu Kine", s obzirom da je radnja filma dešava i Hong Kongu, kao i da glumi veliki broj tamošnjih glumaca. A, osim u Kini, ovaj film prethodne nedelje bio je premijerno najgledaniji i u Kolumbiji i Indiji (po 1,3 miliona dolara), kao i Peruu (900,000 dolara). Od ostalih "tržišta", dobro prolazi u Meksiku (1,7 milion dolara), Koreji (1,4 milion dolara), Rusiji (1,4 milion dolara) i Maleziji (1,2 milion dolara).

Ako poredimo ove cifre, s recimo, stanjem u našem regionu, možemo da shvatimo koliko smo mi bitni u celoj holivudskoj priči. Tako je, recimo, Skyscraper u Hrvatskoj do sada zaradio nešto manje od 25.000 dolara, dok ga je u Srbiji prve nedelje videlo tek nešto više od 6000 ljudi, što je tek nešto malo više gledalaca nego u susednoj zemlji.

Inače, recenziju filma možete da pročitate ovde: Skyscraper - Jednostavno, previše je...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}