Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi Peter Farrelly otvara Zurich Film Festival

novosti

24.08.2018.

Novi Peter Farrelly otvara Zurich Film Festival

Poznat je film koji će otvoriti predstojeći 14. Zurich Film Festival, a koji traje od 27. septembra do sedmog oktobra. U pitanju je drama Green Book, koju potpisuje reditelj Peter Farrelly, dok glavne uloge tumače Viggo Mortensen i Mahershala Ali.

Radnja filma dešava se 1960-toh godna u SAD, kada je jedan Amerikanac italijanskog porekla unajmljen da vozie crnca-pijanistu na koncertnu turneju po jugu države! Na tom putu, oni moraju da se oslone na "zelenu knjigu", hotelski i restoranski vodič u kome su pobrojani malobrojni objekti koji uopšte primaju goste crne puti...

Scenario za film napisao je Peter Farrelly, a partneri su mu bili Brian Currie i Nick Vallelonga

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    24.08.2018. 13:22
    Pre neki dan sam video trejler i slobodno mogu reći tj. napisati da je Danac-Viggo Mortensen opet dao odličnu rolu. Ne mogu a da ne spomnem i preporučim Captain Fantastic gde briljira. I dobar argentski film Todos tenemos un plan. Čovek je zaista 100% cool. Čitao sam na wikipedia dosta zanimljivosti o njemu. Recimo dosta je vezan i za Argentinu jer je tamo proveo dosta, zatim živi u prikolici, pa npr sinu je zabranio da gleda program koji sadži kojekakve gluposti... Baš dobar lik i dobar glumac.
;

{{message}}

{{item.title}}