Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

World War Z 2 dobija obrise

najave

07.02.2019.

World War Z 2 dobija obrise

Prošlo je pet godina otkako je u World War Z Brad Pitt krenuo u rat protiv zombija. Reditelj ovog blokbastera bio je Marc Forster, a za nastavak, koji je u sada tačno poznato vreme kreće s produkcijom angažovan je niko drugi do - David Fincher

Legenda kaže da je World War Z 2 trebalo prvobitno da režira J.A. Bayona, i da je ugovor sa njim bio potpisan samo nekoliko meseci nakon premijere prvog filma. Međutim, dve godine kasnije, J.A. Bayona povukao se iz projekta, da bi se posvetio radu na Jurassic World: Fallen Kingdom! Zbog toga je nastavak filma o svetskom ratu protiv zombija i kasnio ovoliko, da bi se tek skoro godinu dana kasnijem Fincher izjasnio da je zainteresovan da preuzme rediteljsku palicu. Tako je, juna 2017. godine, i definitivno pristao na uslove producenta, ali je napomenuo da će biti potrebno još izvesno vreme dok ne bude "doterao" scenario na zadovoljavajući nivo, uz saradnju sa Dennisom Kellyjem, poznatom i po radu na SF seriji Utopia.

Sada, kada su se sve kockice sklopile - poznato je i vreme kada World War Z 2 počinje da se snima - u junu 2019. godine. U međuvremenu, Fincher će završiti rad na drugoj sezoni Netflix-ove hit serije Mindhunter, dok će Pitt završiti snimanje filma od koga svi mnogo očekujemo - Once Upon a Time... in Hollywood - koji kao reditelj potpisuje Quentin Tarantino!

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    10.10.2018. 18:30
    Uff... kakav izbor, pa David Fincher je mnogo mnogo bolji izbor za režisera World War Z 2 od J.A. Bayona.
;

{{message}}

{{item.title}}