Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ništa još uvek od ratnika Toma Hanksa

novosti

27.01.2019.

Ništa još uvek od ratnika Toma Hanksa

Iako mu je premijera bila najavljena za 22.03.2019. godine, novi film slavnog američkog glumca, ipak, neće još uvek biti prikazan. Nije u pitanju uobičajeno pomeranje rasporeda premijera zbog "prenetrpanosti", već su čelnici Sony odlučili da novi datum za ovu epsku priču iz Drugog svetskog rata bude čak - 08.05.2020. godine! Zašto?

Tom Hanks je, ujedno, i scenarista ovog filma, adaptaciji romana The Good Shepherd, čiji je autor C. S. Forester. Greyhoundjeste priča u čijem je sreištu mornarički komandant Ernest Krause, veteran špansko-američkog rata, koji je kasnio vodio konvoj oreko Severnog Atlantika tokom Drugog svetskog rata. U neku ruku, ovaj film i jeste nastavak Henksovih interesovanja za događaja iz Drugog svetskog rata, o kojima je već radio projekte poput Band of Brothers ili Saving Private Ryan.

Da li ovo "odlaganje" za ovoliki period znači da, ipak, nešto nije u redu s vizijom koju su za ovaj film imali Hanks i reditelj Aaron Schneider, kome je to, inače, tek drugi dugometražni igrani film, još od debja 2009. godine i Get Low?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}