Hoće li biti Goonies 2?

novosti

22.04.2019.

Hoće li biti Goonies 2?

I odmah odgovor - verovatno neće...

Ali, zato, postoji šansa da se snima reboot varijanta jednog od, pa, nazovimo ga, "kultnih" filmova 1980-tih.

Prošlo je pet godina otkako je čuveni reditelj Richard Donner izjavio da će se snimati The Goonies 2, i to sa glumcima koji su nastupali i u prvom delu. Jedino je neizvestan bio Jeff Cohen, koji je glumio Chunka, a u međuvremenu postao poznato ime u svetu advokature, ostavljajući glumu za sobom. 

Ali, ni do dan-danas do snimanja nastavka nije došlo...

S vremena na vreme, priče se podgrevaju, pa se početkom godina ponovo šuškalo o konačnom snimanju nastavka. Međutim, izgleda da su ponovo u pitanju "prazne priče". I glumac Sean Astin, koji je u The Goonies tumačio Mikeyja, kaže da ne misli da će do snimanja nastavka ikada doći, "jer su glumci iz prvog dela sve stariji". Tome treba dodati da i reditelj Richard Donner ima sada 88 godina, a da nije iza filmskih kamera stao još od 2006. godine i filma 16 Blocks.

Ipak, ako do snimanja nastavka i ne dođe, mnogi smatraju da postoje šanse da uskoro vidimo reboot cele priče. Pogotovo što je sada postalo veoma popularno praviti rebootove i remakeove uspešnih filmova iz 1980-tih. A, priča se i o animiranoj seriji, za koju je, navodno, sada zainteresovan Netflix... mada ta priča o snimanju serije postoji još od 2007. godine. Ali, sada je ponovno aktuelna, pošto je Sean Astin upravo u promotivnoj kampanji povodom serije No Good Nick, koju je snimao za Netflix...

Da li biste voleli da se nastavki saga o The Goonies, na bilo koji način?

 

 • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  eXtreme member
  22.04.2019. 19:33
  Da. Feldman i pokojni Haim /RiP/ su obecavali. Zajedno su recimo igrali u filmu Lost Boys, koji je jedan od mojih omiljenih filmova.
 • banisa2006
  Translator
  22.04.2019. 16:59
  Corey Feldman je bio pored Corey Haim-a najpopularniji glumac 80-setih..i iskoristio je sve sto je mogao kao dete i teen zvezda....kasnije kad je odrastao vise nije bio popularan....a Josh Brolin ni za milion godina nece biti zvezda kao sto ej to Feldman bio... [učitaj cijeli komentar]
 • beogradski
  eXtreme member
  22.04.2019. 16:31
  Klasike bolje ne dirati ) Iako mozda deluje kao neka glupost ipak je taj film i te kako ostavio traga, pogotovu kod nas koji smo odrasli uz taj film i taj zlatni period filmova koji se pamte i dan danas. Iz te ekipe jedino je ''uspeo'' Josh Brolin. Dok Sean Austin i Corey Feeldman nisu to iskoristili. Pogotovu ovaj drugi. Takodje u kultnom filmu igraju i Robert Davi i Joe Pantoliano. Da ponovim. Bolje ne dirati ovaj kultni film. Jer tada se odrastalo uz filmove i igranje fudbala napolju a danas je neko drugo vreme gde se sve snima mobilnim telefonima i kaci po drustenim mrezama, a fudbal napolju je zamenjen igranjem na kompjuteru.