Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kratko je trajalo

novosti

08.11.2019.

Kratko je trajalo

Samo šest epizoda, i to je to.

Fox je potvrdio da daljeg nastavka neće biti, te da je sve novo što su fanovi Beverly Hills, 90210 mogli da vide u vezi sa svojim ljubimcima opisano u BH90210.

U "novoj" seriji glumila je originalna glumačka postava, među kojom su bili Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling i Shannen Doherty. Njihovi doživljaji, skoro tri decenije kasnije, privukli su oko 3,5 miliona gledalaca po epizodi. Uprkos sveukupnim zavidnim brojkama, zabeležen je pad gledanosti od čak 38 odsti između prve dve epizode, odnosno dodatnih 18 odsto između druge i treće epizode.

Snimanje ovih šest epizoda pratile su i brojne kontroverze, kao, na primer ona da su autor Patrick Sean Smith i nekoliko scenarista napustili projekat zbog preteranog mešanja dve glavne glumice u proces snimanja. 

Tokom epizoda odata je i počast preminulom Lukeu Perryju, a prikazana je i scena kada se uopšte prvi put pojavljuje u Beverly Hills, 90210 kao Dylan McKay

Originalna serija premijerno je prikazana 1990. godine. Snimljeno je 10 sezona. Kasnije su nastale i serije inspirisane istom, kao što su 90210Melrose Place.

 

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}