Ko bi bio najbolji sledeći James Bond?

novosti

08.09.2020.

Ko bi bio najbolji sledeći James Bond?

Veštačka inteligencija kaže - Henry Cavill!

Neko se u Londonu dosetio, pa je napravio program koji bi na osnovu raspoloživih informacija trebalo da odredi koji bi britanski glumac bio najpogodniji da bude novi James Bond, nakon što Daniel Craig okači svoje kopačke o klin. I, poredak je sledeći - najpodesniji za tajnog agenta 007 jeste Henry Cavill, a slede Richard Armitage i Idris Elba.

Međutim, tu nije kraj ovog kompjuterskoj igrariji. Kada su potrage za savršenim glumcem proširene i na one koji nisu britanskog porekla, kao najsavršeniji je izabran Karl Urban, a zatim slede Chris Evans i Will Smith. Dodajte i algoritme koji će izabrati i savršenu ženu kao novog Bonda i biće to Gina Carano (The Mandalorian), koju prate Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) i Angelina Jolie.

Da podsetimo, premijera poslednjeg Craigovog filma čuvene franšize - No Time to Die - predviđena je za 12.11. u Velikoj Britaniji.

A, koga biste vi voleli da bude novi James Bond?

 • Komentari (34)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Munzeland
  member
  10.09.2020. 22:03
  Ajde kada bi vi opet Konerija, onda bih ja po prvi put Michael Caine - a 😁
 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  10.09.2020. 22:03
  Gledao sam neke baš stare 007 filmove i matrica je uvek ista za taj tip bajke.

  On je lep, neodoljiv, sexy, pluripotentan, istančanog ukusa za alkohol...
  On se uvek, tačnije redovno zaebe i negativci su nadomak da ga utepaju ili pobede, ali se uvek u odsutnom trenutku on... spasi i spasi čovečanstvo. Jel' te.
  On može da prođe kroz kišu metaka a da ga nijedan ne okrzne, jer jelte negativci su glupi, neprecizni, amateri...
  I uvek se zna kraj.
  Za ispod 12 godina extra filmić.

  Ps.Džejms Bonde i ostali frajeri, jebo vas da vas jebo Vuhan i zli mastermajndovi.   
 • baho
  Senior translator
  10.09.2020. 21:24
  Možete pričati šta hoćete, ali Connery je bio prvi, dakle, original... LOL

  Neki su možda taman dorasli do filmova o Bondu kad je glumio jedan ili drugi pa su sentimentalno vezani za toga. I ja sam doduše rastao u vrijeme dok je Moore glumio Bonda i tad mi je to djelovalo super.
  Ali s vremenske distance treba pokušati biti objektivniji.

  Kako god, najbolje se vratiti na ono Hogijevo i zaključiti stvar s onim s kojim su i počeli... (Pa dogodine reboot, a onda reboot reboota)... LOL

  P.S. Nije Fleming imao nikoga od njih u vidu dok je pisao (što je i nemoguće)... Tako da je to možda malo neumjesno poređenje. A izgled, ime, osobine i raznorazne stvari je posudio od raznih ljudi, uključujući i samog sebe i svog brata... Smile