Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Finalni trailer za Dunkirk

najave

06.05.2017.

Finalni trailer za Dunkirk

Warner Brothers su objavili poslednji trailer za Dunkirk, dramu Christophera Nolana koji je svoje umeće pokazao filmovima kao što su Interstellar i The Dark Knight, ali ovog puta imamo čast da ga gledamo kako se snalazi u ratnom filmu.

Glavne uloge u ovoj drami imaće Tom Hardy (Legend), Cilian Murphy (Inception) i Mark Rylance (Bridge of Spies), a u filmu se pojavljuje čak i Harry Styles koji je član benda One Direction.  Fanovi žanra su uzeli na zub činjenicu da je film dobio PG-13 rejting umesto očekivanog R, te se sumnja da film neće biti dovoljno intenzivan, mada nakon pogledanog trejlera možemo biti sigurni da se Nolan pobrinuo da publika tokom čitavog filma sedi na ivici svojih sedišta, čak i bez krvi i prolivenih utroba. 

Radnja filma se fokusira na tri aspekta borbe za spašavanje Britanskih vojnika te će gledaoci imati priliku da posmatraju situaciju iz tri posebna ugla: sa zemlje, vode i vazduha.

Fanovi filma i dodele Oskara znaju koliko Akademija voli da nagrađuje filmove koji se fokusiraju na Drugi svetski rat, te je iz tog razloga sigurno reći da je upravo ovaj film, ukoliko ispuni očekivanja naravno, jedan od najvećih favorita za ovogodišnju najprestižniju filmsku nagradu. 

Premijera filma je zakazana za 21. Jul i prikazivaće se i u IMAX formatu.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}