Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Trailer za Gypsy: Naomi Watts se zaklinje da neće činiti zlo

najave

12.05.2017.

Trailer za Gypsy: Naomi Watts se zaklinje da neće činiti zlo

Netflix-ova nova orginialna serija nosi naziv Gypsy i prvi trailer je upravo "sleteo" na internet.

Naomi Watts je u svojoj karijeri imala prilike da glumi u blokbasterima King Kong, u umetničkim filmovima 21 Grams, pa čak i u "oskarovskim" filmovima kao što je Lo imposible. Ovog leta se njen glumački portfolio bogati još jednom, pretpostavićemo dobrom ulogom. Naime, Watts ima priliku da glumi glavnu ulogu u novoj Netflix-ovoj seriji Gypsy, koja govori o doktoru sa diskutabilnim etičkim normama. 

U traileru, a i u seriji ćemo imati prilike gledamo Jean Holloway (Naomi Watts) kako prelazi granicu doktor-pacijent i vrlo, vrlo intenzivno se meša u njihov privatni život, a ako je sudeći po traileru njihov privatni život se svodi isključivo na njihov seksualni život. 

Trailer podseća pomalo na Fifty Shades of Grey, što ne iznenađuje ako uzmemo u obzir da je producent i delom režiser niko drugi do Sam-Taylor Johnson koji je i režirao Fifty Shades of Grey, a priča o terapeutu koji se seksualno približi svojim pacijentima i u njihove živote zvuči kao nešto što bi se dopalo fanovima Fifty Shades of Grey.

Premijera serije će biti 30. juna na Netflix-u.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}