Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
FInale 5. sezone "Arrow" ujedinjuje Deathstroka i Green Arrowa

najave

20.05.2017.

FInale 5. sezone "Arrow" ujedinjuje Deathstroka i Green Arrowa

Trailer finalne epizode pete sezone Arrow prikazuje Green Arrow-a i Deathstroke-a, zaklete neprijatelje, kako se zajedno bore protiv tima zlikovaca.

Ako se sećate početka serije kada Oliver Queen preživi brodolom i zaglavi na ostrvu Lian Yu na kojem provodi pet godina i tokom tog perioda shvata da može i želi da bude nešto više od običnog "plejboja" te se u Starling City vraća sa namerom da ga očisti od kriminala i zla. Ako se sećate tog ostrva obradovaće vas činjenica da se sada ponovo vraća na njega i to u pratnji Wade Wilsona aka Deathstroke, Nissa Al Ghul i Malcolm Merlyn. Razlog zašto se Green Arrow udružuje sa do jučerašnjim neprijateljima je sledeći: celu njegovu familiju i prijatelje je oteo Prometheus aka Adrian Chase čijeg je oca Oliver ubio u samom početku svoje osvetničke karijere. Oliveru pomaže čak i Captain Boomerang koga se sećamo iz Suicide Squad.

U traileru imamo prilike da vidimo dva tima "super" ljudi kako se sukobljavaju u nekom hramu, a sama količina poznatih lica nagoveštava da će se sezona završiti nekim poprilično ludim zapletom i da će upravo taj zaplet poslužiti kao uvertira za šestu sezonu serije. 

Premijera finala pete sezone je zakazana za 24. maj, a premijerno će biti prikazana na CW-u.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • sinna
    eXtreme member
    20.05.2017. 11:49
    Uuuuuuu,biće tu svašta.
;

{{message}}

{{item.title}}