Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
"Fear the Walking Dead" Novi Trailer Sezone 3

najave

21.05.2017.

"Fear the Walking Dead" Novi Trailer Sezone 3

Novi trailer treće sezone Fear the Walking Dead je stigao i objavljen je pod nazivom "Chaos".

Novi trailer treće sezone Fear the Walking Dead obećava uzbudljivu u haotičnu sezonu. Ova spinoff serija The Walking Dead franšize nije uspela da dostigne visine i rejtinge koje uživa original, ali je i više nego dovoljna da se "odmor" između sezona The Walking Dead prekrati i da se uživa u kvalitetnom preživljavalju zombi apokalipse. Kada bi se upoređivale ove dve serije moglo bi se reći da je "FTWD" mlada, neiskusna devojčica koja još uvek ne zna šta je čeka u životu, dok je "TWD" baba koja je preživela oba svetska rata.

Pogledajte trailer da znate šta možete da očekujete od nove sezone koja ima potencijal da bude najbolja do sada, ili bar bolja od prethodne koja je bila toliko spora i bez akcije da je imala isti efekat kao i tableta melatonina pred spavanje.

Nova sezona Fear the Walking Dead nagoveštava ono što su junaci iz The Walking Dead već odavno naučili, a to je da u zombi apokalipsi nisu najgori neprijatelji zombiji već ljudi. Nadamo se da će tu činjenicu maksimalno iskoristiti u novoj sezoni jer je mnogo zanimljivije gledati naše junake kako upadaju u nesvakidašnje, naizgled neizlazne situacije sa drugim ljudima, a zombiji dođu kao šlag na tortu nego puko bežanje od zombija i traženje "sigurne kuće".

Premijera nove sezone je zakazana za 4. jun u 21:00 na AMC kanalu.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}