Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Drugi deo holandske komedije na Netflixu

novosti

27.04.2022.

Drugi deo holandske komedije na Netflixu

Za 20.05. ove godine Netflix je najavio premijeru holandske romantične komedije F*ck de liefde 2

Nakon što njena veza sa Jimom prestala, Lisa se razočarana vraća u Holandiju. Tokom sahrane Lisine voljene bake, Kiki na svoj tipičan, grub način objavljuje da se udaje. Međutim, neće se udati pre nego što bude imala vrhunski odmor na Ibici s Lizom i Angelom. Ispostavilo se da je odmor potpuno drugačiji od onoga što su troji prijateljice očekivale; Anđela završava u krevetu sa uzbudljivim Havijerom prve noći, za kog se ubrzo ispostavi da se pretvra da je neko drugačiji od onoga što zaista jeste. Lisa je očarana savršenim Noom, kog poznaje iz djetinjstva, sve dok se Jim iznenada ne pojavi na Ibici da joj izjavi ljubav. Štaviše, Kiki počinje da sumnja u svoj predstojeći brak sa Džonijem.

U međuvremenu, Said je previše puta uništio svoje šanse sa Bo, a njoj je dosta. Said pokušava sve da je osvoji, ali izgleda da se Bo zaljubljuje u šarmantnog umetnika.

U međuvremenu, Cindy je jako trudna sa Jackom i jedva čeka da beba stigne. Međutim, Džek se ohladio i trči u zagrljaj druge žene, Monike, koja je takođe zatrudnela sa njim. Monika odlučuje da zadrži bebu i, da stvar bude još gora, nailazi na Cindy u radnji za bebe.

Jack je potpuno zapeo i trudi se da održi vezu sa Cindy, ali se sve više petlja u vlastite laži...

Ovaj film je nastavak uspešne komedije F*ck de liefde, snimljene 2019. godine.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    27.04.2022. 15:02
    Nastavak uspješne komedije? Dobro, je li zbilja uspjela nekoga nasmijati? Jer mene nije.
;

{{message}}

{{item.title}}