Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Premijera nove triler-serije sa Elisabeth Moss

najave

29.04.2022.

Premijera nove triler-serije sa Elisabeth Moss

Dana 29.04. premijerno se prikazuje prva epizoda nove triler-serije "Shining Girls", snimljene pod pokroviteljstvom Apple TV+.

Serija je zanovana na istoimenom bestseler romanu čija je autorka Lauren Beukes, a u centru paženje jeste Kirby Mazrachi (Elisabeth Moss - The Handmaid's Tale) kao ambiciozna novinarka iz Čikaga, koja je i sama bila žrtva napada u prošlosti. Godinama nakon brutalnog nasilja, ona ima traume, ali i saznaje da je nedavno ubistvo u direktnoj vezi s onim što joj se desilo. Udružuje se sa novinarskim veteranom po imenu Dan Velazquez (Wagner Moura) da bi pokušala da shvati šta se dešava u sadašnjici, ali i da bi se konačno suprotstavila prošlosti...

Serija ima osam epizoda.

  • Komentari (39)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    03.05.2022. 10:49
    [QUOTE=JoxerTM]
    [QUOTE=AlexDeLarge]Pa ima ih puno[/QUOTE]
    Timeloop filmova?
    Nema puno.
    50tak sveukupno u dosad u sveukupnoj filmskoj povijesti (ne ubrajam rimejke).

    [/QUOTE]

    Kao i onomad, izvuces iz konteksta, specificna je tema, nema preterano prostora da se manevrise, a opet ih ima dovoljan broj, uz odredjen broj serija, kao i epizoda iz serija sto sam naveo 5-6 u nekoj temi a svidele su mi se, a opet ih pamtim,  u tom smislu kazem da ih ima puno. A opet mi ne smeta da gledam, pak volim da gledam sve koje izadju.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    03.05.2022. 10:40
    [QUOTE=AlexDeLarge]Pa ima ih puno[/QUOTE]
    Timeloop filmova?
    Nema puno.
    50tak sveukupno u dosad u sveukupnoj filmskoj povijesti (ne ubrajam rimejke).

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    03.05.2022. 09:13
    Pa ima ih puno, ono sta mi je prvo palo na pamet, kazem ko ce pogoditi ko je sta gledao,  npr. sad mi je prvo pao na pamet vec pomenuti 

    Ha-roo (2017)

    pa The Caller (2011) ili npr Kol (2020) ko sta vise voli, ja vise volim spanski mozda jer sam ga prvog gledao, kao i Ci sha xiao shuo jia (2021) za koje mislim da su trebali da imaju vise prostora i da negativne kritike nisu na mestu, Sigeuneol (2016) (TV Series) si sigurno gledao, to  sam trazio prevod za prijatelje jer nece svi da gledaju korejske na engleskom, a pritom serija od 16 epizoda a jos znas i duzinu trajanja.
    AlexDeLarge2022-05-03 09:19:38
;

{{message}}

{{item.title}}