AengkeoPogledaj trailer!

Film

misterij, triler (2022)

Aengkeo

Ocjena korisnika
-
5,5
Aengkeo

Naslov:

Aengkeo

Godina:

2022

Žanr:

misterij, triler

Trajanje:

111 min

Režija:

Ji-Yeon Jung

Scenarij:

Ji-Yeon Jung


Glavne uloge:


Lee Hye-yeong
  >  So-jeong
Shin Ha-kyun
  >  In-ho
Lee Hae-woon
  >  Reporter Han
Seo Yi-Soo
  >  Yoo-na
Woo-hee Chun
  >  Se-ra
Chul-yoon Kim
  >  Detective Oh
Ji-Hyun Park
  >  Seo Seung-ah

Opis:


Se-Ra is a famous anchor on a broadcasting station. 5 minutes before her news broadcasts is to go live, she receives a phone call. The caller Mi-So tells Se-Ra "I am going to be killed by someone. Please cover the story of my death."
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Limit

    Limit (2022)

    kriminalistički, triler

    Policijska narednica Jun So-Eun uključena je u rešavanje slučaja otmice ćerke bogatog bračnog para. I dok istraga uveliko traje, narednica prima misteriozni poziv, gde joj otmičari saopštavaju da je...
  • Heon-teu

    Heon-teu (2022)

    drama, misterij, akcija

    Nakon što je visokorangirani severnokorejski zvaničnik zatražio azil, šef spoljne jedinice KCIA Park Pyong-ho i šef domaće jedinice Kim Jung-do imaju zadatak da otkriju severnokorejskog špijuna...
  • Hansan: Yongui chulhyeon

    Hansan: Yongui chulhyeon (2022)

    drama, povijesni, akcija, ratni

    Godine 1592. admiral Yi Sun-sin i njegova flota sukobljavaju se s moćnom japanskom mornaricom koja ih je napala i njenim strašnim ratnim brodovima. Kako korejske snage posustaju u bici za Hansan...
  • Ni bu-mo eol-gul-i bo-go sip-da

    Ni bu-mo eol-gul-i bo-go sip-da (2022)

    drama, misterij

    An eighth grade student kills himself but not before writing the names of the students who victimized him. Their parents are then called into the school and a battle goes on regarding the will.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    19.04.2023. 09:18
    Da Joxer ne bi zanemocao ili krepao , sluzimo narodu Smile , evo mog utiska.

    Po mom misljenju ovo je na granici psiholoski triler/horor, bas ide po ivici.

    Opis je ok, to je na nekih 10 minuta od pocetka filma, ne govori nista u sustini, ne znam mozda je i bolje. Kome nije pre toga ima jedna scena kao san, a nakon toga voditeljka ipak ide da na adresu koja joj je data u razgovoru da proveri navode i na mestu zatice... Jeste dovoljno zapetljan, za moj ukus taman,volim i daleko zapetljanije,i kad su ostavljeni za tumacenje, ali je ovde sve objasnjeno,  ima obrta koji su mi dobri, ... da je bilo vise preterali bi

    Samo bih dodao da prica ne mora da se odnosi na novinare, voditelje ili neku profesiju u medijskoj  kuci, ali eto izabrali su to kao profesiju. 

    Poruka mi je dobra i treba obratiti paznju, realizacija ok, e sad  dozivljaj, paznja i emocije su oscilovale , npr neki delovi dosadni neki su mi jako zanimljivi, mozda nekome bude obrnuto ( npr. ponavljanja to mi je najvise smetalo dok sam gledao , nema potrebe za tim kad je nesto jasno i ovako, pride i objasnjeno,  i samo odugovlace, mene je licno to iritiralo, a onda trpe i dva bitna kinematografska elementa, ovo deluje kao da hoce da ucvste gradivo,kad sagledam poruku ide u njenu korist.
     Kako je nesto olako uradjeno.  neka preterivanja, jedna metoda koju iz filma u film prikazuju na isti nacin, a ipak nije u praksi to  tako, ali dobro retko koji film da je `imun ` na to)

     Oko glume i likova, kao i njihovog gradjenja, sta znam,  uvek tu moze da se diskutuje i kakav je utisak ostavio kod nekoga,  meni je dobro. Isto i zvucni efekti (ili npr muzicka numera, eto ja volim kad ih ima vise, i posebno kad su taktovi klasicne, kombinovanje razlicitih stilova, eksperimentisanje, ali to su retki filmovi i cesto te scene ostaju u secanju)  meni su na mestu. Dinamika i tempo isto moze da se diskutuje. Oni su ovde podredjeni drugim stvarima.

    U sustini meni je ok film, ali ipak sto sam naveo kao glavnu manu baca senku na film, da su skratili i jos jednu stvar stavili uverljiviju ( da li je do lika, glume, do ideje autora,) bio bi mi jos bolji. A kraj je takav jer hoce da ... bar sam ja tako razumeo i stekao utisak.

     Ide spoiler.

    Prikaz materinstva, ambicije, karijera, kompleks koji je kod nas cest, i poremecaj koji nije, da redak je, stresori, disfunkcionalna porodica, kao sto rekoh jedan poremecaj i kriza identiteta, kao opomena plus.
    AlexDeLarge2023-04-19 14:11:08
  • aleksayu
    eXtreme member
    18.04.2023. 14:20
    Teroristo, hvala na prevodu!

{{message}}

{{item.title}}