Big MatchPogledaj trailer!

Film

komedija, akcija, triler (2014)

Big Match

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,0
Big Match

Naslov:

Big Match

Godina:

2014

Žanr:

komedija, akcija, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

Ho Choi

Scenarij:

Roy Kim


Glavne uloge:


Kim Eui-sung
  >  Detective Do
Lee Jung-jae
  >  Choi Ik-ho (as Jung-Jae Lee)
Shin Ha-kyun
  >  Ace
BoA
  >  Soo-kyung
Lee Sung-min
  >  Young-ho
Ra Mi-ran
  >  Young-ho's Wife
Ho Joon Son
  >  Jae-yeol
Sung-Woo Bae
  >  Ax
Dash You
  >  Jae-yeol's friend #1
Choi Woo-sik
  >  Gu-ru
Doo-Sik Park
  >  Detective Nam
Alex Kabel
  >  Referee (as Alexander Stephen Kabel)
Jack Lyons
  >  Referee

Opis:


Choi Ik-Ho (Lee Jung-Jae) is a martial arts star with talent for action and humor. But one day, he is framed for murder. Ace (Shin Ha-Kyun) is a game planner, who makes a game for the Korean upper class. He is a villain who makes a city into a big gameboard through technology. Ace and Choi Ik-Ho become adversaries as Choi Ik-Ho jumps into the game to save his brother.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Tam jeong deo bigining

    Tam jeong deo bigining (2015)

    kriminalistički, komedija, triler

    Dae-man is a crime enthusiast who runs a power blog about the country's biggest cold cases. He aspired to be a homicide detective but after years of failed attempts, he now runs a comic store. He...
  • Deoking

    Deoking (2017)

    drama

    Park Tae Soo je rođen u problematičnoj porodici, a jednog dana je poželeo da postane - tužilac. Zbog toga se školovao na jednom od najboljih univerziteta u Južnoj Koreji. Park Tae Soo je tako postao...
  • Amsusarin

    Amsusarin (2018)

    drama, kriminalistički, triler

    Napeta priča o žestokoj psihološkoj konfrontaciji između detektiva i ubojice koji je priznao više ubojstava. [filmovisruba]
  • Asura

    Asura (2016)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    "Asura" je priča o detektivu Hanu koji godinama obavlja prljavi posao za korumpiranog gradonačelnika Parka Sungbaea. No, kada ga tužitelj Kim Cha-in pritisne da mu pomogne u istrazi protiv...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    25.02.2020. 22:46
    Kaže komedija, akcija, triler.
    Komedije ima poprilično. Akcije također i to raznih vrsta, znači nije samo fistfajt ili samo natjeravanje autima, nego ćete vidjeti raznorazne i vrlo dobro odrađene akrobacije. Imat ćete dojam da gledate nekakav spinoff Jackie Chanovih Police Story 1-3.

    Ali triler? Ma dajte molim vas. Nije. Elementi trilera jesu unutra čisto radi ugođaja i šminke, ali za samu radnju i priču potpuno nebitni.
    Umjesto triler prije bi odgovaralo kriminalistički jer se o kriminalu i radi, a kriminalaca i policajaca ima podosta unutra.

    Ukratko, glavni lik je glup tup i neupotrebljiv, ali postoji jedna stvar koju zna raditi - on je vrhunski MMA borac. Otmu mu brata te ga ucijene da radi svašta nešto - ne, nije da okolo pljačka ili kolje ko u holivudskim prežvakanim sto puta šemama, nego da odnekud donekle stigne u zadanom roku. Neobično jelda?

    Sve skupa je jako zabavno. Nije mastwoč, ali je zato odličan izbor ako ste u društvu pa se mislite šta skupa pogledati, a da svima odgovara.
  • titlovi.com
    Approval team
    23.02.2020. 17:12
    Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍

{{message}}

{{item.title}}