DodookdeulPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, komedija, akcija, triler (2012)

Dodookdeul

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,864%
Dodookdeul

Godina:

2012

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, triler

Trajanje:

135 min

Režija:

Dong-hoon Choi

Scenarij:

Dong-hoon Choi
, Ki-cheol Lee


Glavne uloge:


Jun Ji-hyun
  >  Yenicall (as Gianna Jun)
Kim Hye-su
  >  Pepsee (as Kim Hyesoo)
Angelica Lee
  >  Julie (as Lee Sinje)
Lee Jung-jae
  >  Popie (as Lee Jungjae)
Simon Yam
  >  Chen
Choi Deok-moon
  >  Casino Manager (as Choi Duckmoon)
Derek Tsang
  >  Jonny (as Derek Tsang)
Oh Dal-su
  >  Andrew (as Oh Dalsoo)
Kim Hae-sook
  >  Chewingum (as Kim Haesook)
Soo-jung Ye
  >  Tiffany (as Ye Sujeong)
Kim Yoon-seok
  >  Macao Park (as Kim Yunseok)
Jin-mo Joo
  >  Chief Detective (as Joo Jinmo)
Kim Soo-hyun
  >  Zampano (as Kim Soohyun)
Gook-hee Chae
  >  Madame (as Chae Kukhee)
Guk-seo Ki
  >  Wei Hong (as Kee Kookseo)

Opis:


Kako bi pustili da se stvari ohlade nakon poslednje pljačke, Popaj i njegova grupa lopova odlaze na posao u Makao. Ali mozak iza ovog posla nije niko drugi do Popajev stari partner Macau Park, koji je pobegao sa 68 kg zlata pre nekoliko godina koje su "dobili" na njihovom poslednjem zajedničkom poslu. Plan Macau Parka dobija neočekivani zaokret kada Popaj u igru uvodi Pepsi, genijalnu "obijačicu sefova" i "staru patnju" Macau Parka. Meta lopova je dijamant od 20 miliona dolara poznat kao "Suza sunca", koji se čuva na sigurnom u kazinu. Dok zajedno rade na krađi ovog legendarnog dijamanta, svi oni imaju svoj plan da zadrže dijamant za sebe. Ali ko će uspeti i doživeti neki drugi dan?

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Leokki

    Leokki (2016)

    kriminalistički, komedija, akcija

    A hapless loser assumes the identity of an amnesia victim without knowing that he is an assassin.
  • Gam-si-ja-deul

    Gam-si-ja-deul (2013)

    kriminalistički, akcija

    A high-tech police surveillance team attempts to take down a gang of ruthless bank robbers.
  • Gukgyeong-ui namjjok

    Gukgyeong-ui namjjok (2006)

    drama

    Kim Sun-ho is a horn player in an orchestra in North Korea. As he belongs to a comparatively high class in his country, Sun-ho enjoys his life and has plans to marry his girlfriend Yon-hwa. One day...
  • Wan-deuk-i

    Wan-deuk-i (2011)

    drama, sportski

    17-year-old Wan-Deuk comes from a poor family and his grades in school are equally poor. He is a rebellious and troubled student, but he never loses in fights. Wan-Deuk then meets teacher Dong-Joo...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.12.2022. 11:30
    Mišljenje mi je vazda podeljeno kada su "pljačkaški" filmovi u pitanju, volim lopove, ne volim odveć te filmove sa tuce junaka (ili antijunaka, kako god već ko na to gledao), ne može se stići obraditi svaki lik dovoljno, neizbežno mnogi budu tu tek kao dekor, fusnota, na stranu što i ne kontam takve zločine same po sebi, zašto bi iko radio išta sa nekakvom većom ekipom, nema previše smisla. 

    Na stranu sve to, ova blesava korejsko-hongkongška ekipa probisveta i lopina, uz minimalno izuzetaka među njima, mahom spremni da prodaju najrođenije i ćape drugome i zalogaj iz usta, okupljaju se kako bi makli kakvu dijamantsku ogrlicu u Makau, mada i ko zna šta sve smislili i oteli još usput, tako sebi okrenuti. Ima tu opakih gangstera, opake i pucnjave, jasno i policije, nešto jurnjave, standardnih zaEbavancija po Kazinu, kako su upitno prijatelji jedni drugima eto i nebrojeno izdaja, gde svaki plan polazi naopako, ukratko, praznik za ljubitelje ovakvog tipa filmova. 

    Imao sam osmeh tokom čitavog filma, problem mi je, doduše, bio vezati se za bilo kog lika posebno, prosto sam pustio da me priča vodi gde već želi da me odvede, no ubedljivo mi je najbolji deo jezivo dobar treći čin filma, sa akrobacijama i ludilom po terasicama okolnih zgrada, podsetilo me je sve na zlatno doba hongkongškog filma, prelepo je bilo videti tako šta u korejskom filmu. Dodajte tome sjajne glumce, uzbuđenja, prevare, nešto humora, skoro ništa časti, i eto zabave.

{{message}}

{{item.title}}