Bruce Springsteen: In His Own Words

Film

dokumentarni (2016)

Bruce Springsteen: In His Own Words

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,2
Bruce Springsteen: In His Own Words

Naslov:

Bruce Springsteen vlastitim riječima

Godina:

2016

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

71 min

Režija:

Nigel Cole


Glavne uloge:


Bruce Springsteen
  >  Self

Opis:


Ekskluzivan uvid u život i nadahnuća jednog od najcjenjenijih i najuglednijih svjetskih glazbenika.
Bruce Springsteen prodao je 160 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta, što ga čini jednim od najuspješnijih glazbenika u povijesti. Tijekom karijere koja je počela potkraj 1960-ih, a traje još i danas, snimio je neke od najcjenjenijih i najobožavanijih ljubavnih pjesama suvremene glazbe.
U intimnim razgovorima Bruce govori o najvažnijim trenucima koji su pokretali njegov neutaživi poriv da postane glazbenik. Otvoreno govori o počecima u Freeholdu u državi New Jersey, o godinama sviranja u Asbury Parku, o usponu E Street Banda i svom usponu na sam tron kraljevstva rocka.
Ovaj iskreni i ispovjedni dokumentarni film pruža jedinstven uvid u život jednog od najobožavanijih ljudi na svijetu. Nudi nam intimno upoznavanje s odlučnošću i posvećenošću zahvaljujući kojima je Bruce postao jedan od najzanimljivijih pripovjedača svog naraštaja.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Hitler's Hollywood

    Hitler's Hollywood (2017)

    povijesni, dokumentarni

    Filmovi snimani za Trećeg Reicha bili su strogo cenzurirani, no istodobno je cilj ondašnje kinematografije bio postati njemačka "tvornica snova". Ona je iznjedrila, između ostalih, nacistički...
  • Springsteen & I

    Springsteen & I (2013)

    dokumentarni

    For 40 years Bruce Springsteen has influenced fans from all over. His songs defined more than a generation. This film gives the fans just as much time as The Boss himself, with never shown footage...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}