FirestarterPogledaj trailer!

Film

drama, znanstvena fantastika, horor (2022)

Firestarter

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Tako-tako
4,7
Firestarter

Naslov:

Potpaljivačica

Godina:

2022

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

94 min

Režija:

Keith Thomas

Scenarij:

Stephen King
, Scott Teems


Glavne uloge:


John Beasley
  >  Irv Manders
Morrissa Nicole
  >  Young Nurse
Hunter Smalley
  >  Gavin
Sheila Boyd
  >  Esmerelda 'Essi' Manders
Darrin Maharaj
  >  News Reporter
Jamillah Ross
  >  Officer Pierce
Jeremy Ferdman
  >  Eyes Man
Hannan Younis
  >  Darla Gurney

Opis:


Potpaljivačica (Firestarter) nova je adaptacija filmskog trilera snimljenog prema romanu Stephena Kinga. Film je režirao Keith Thomas, dok su scenarij i glazbu radili Scott Teems i John Carpenter, poznati po doprinosu u filmskoj franšizi Halloween (Noć vještica), također za scenarij i glazbu. Ovaj film je projekt produkcijske tvrtke Blumhouse s Jasonom Blumom kao izvršnim producentom (Halloween, The Invisible Man). U filmu sudjeluje i dobitnik Oscara, Akiva Goldsman (I Am Legend, Constantine) za Weed Road Pictures.
Djevojka s izvanrednim pirokinetičkim moćima pokušava zaštititi sebe i svoju obitelj od zlokobnih sila koje je žele zarobiti i kontrolirati. Više od desetljeća roditelji Andy (Zac Efron; Ekstremno opaki, šokantno zao i podli; Najveći šoumen) i Vicky (Sydney Lemmon; Strah od hodajućih mrtvaca, Sukcesija) su u bijegu te očajnički skrivaju svoju kćer Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) od korumpirane savezne agencije koja želi iskoristiti Charlijeve posebne moći za izradu moćnog oružja za masovno uništenje.
Charlievu moć pokreću ljutnja i bol, a njen otac Andy joj pomaže naučiti kontrolirati istu. Međutim, po navršavanju 11 godina Charlie se sve teže nosi s kontroliranjem moći vatre. Nakon jednog incidenta, obitelj i njihova tajna lokacija se razotkrivaju. Tajanstveni operativac (Michael Greyeyes; Divlji Indijanac, Rutherford Falls) dobiva zadatak uloviti obitelj i Charlie. Charlie ima druge planove.

Pročitaj recenziju filma Firestarter:

  • Slično za pogledati
  • Komentari (6)
  • The Lost City

    The Lost City (2022)

    komedija, akcija, ljubavni, avantura

    Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom (koji se nalazi na koricama knjige)...
  • Firestarter

    Firestarter (1984)

    akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

    Film govori o bračnom paru koji je bio izložen medicinskim eksperimentima. Kao nuspojave dobijaju telepatske moći, u međuvremenu rađa im se ćerka koja poseduje i moć paljenja vatre svojim umom.
  • The Northman

    The Northman (2022)

    drama, povijesni, akcija, triler, avantura

    Sjevernjak je priča koja prati vikinškog princa čiji je cilj osvetiti svog oca. Radnja se odvija na Islandu na prijelazu 9. i 10. stoljeća. Priča je prikazana kroz oči Amletha (Skarsgard) koji još...
  • Ten Empty

    Ten Empty (2008)

    drama

    Povratak kući razočaranog sina je dodatno iskomplikovan kada mu deset godina skrivanih porodičnih tajni eksplodira tokom samo jednog zajedničkog vikenda.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Vladika
    Senior translator
    02.06.2022. 13:18
    Veoma je tesko ekranizovati Kingove romane, i izuzev par izuzetaka, velika vecina je obicno smece. Odavno sam prestao da kvarim utiske koje sam imao citajuci njegove knjege gledajuci filmove po njegovim romanima, tako da je i ova nova Potpaljivacica otisla u zaborav, posle samo prvih 15-ak minuta.
    Procitajte knjigu, pravo uzivanje!
  • papryka
    member
    02.06.2022. 13:07
    katastrofa....ne želim više gledati ni jednu ekranizaciju Kingovih novela. Radije ću jednom mjesečno pogledati Iskupljenje u Shawshanku
  • bokidante
    Active member
    30.05.2022. 11:15
    Po meni, najgora ekranizacija Kinga!

{{message}}

{{item.title}}