Film

avantura, realiti tv (2019)

Gordon Ramsay: Uncharted

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,8
Gordon Ramsay: Uncharted

Naslov:

Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje

Godina:

2019

Žanr:

avantura, realiti tv

Režija:

Neil DeGroot
, John Moore
, Alistair Smith
, Laura Balfour

Scenarij:

John Moore
, Andy Milligan


Glavne uloge:


Monique Fiso
  >  Self - Guest Chef
Analiese Gregory
  >  Self
William Dissen
  >  Self
Justin Yu
  >  Self - Chef
Gordon Ramsay
  >  Self - Host
Sheldon Simeon
  >  Self - Guest Chef
Michelle Costello
  >  Michelle. Costello
David Skoko
  >  Self
Virgilio Martínez
  >  Self - Guest Chef

Opis:


Ramsay će u potrazi za kulinarskom inspiracijom juriti po dolinama, penjati se po planinama i roniti oceanima od Perua, Laosa i Maroka do Havaja, Aljaske i Novog Zelanda, a sve kako bi istražio nove kulture, jela i okuse.
Kuhar Gordon Ramsay putuje u udaljene kutke južnog Novog Zelanda kako bi otkrio tajne tradicionalne maorske kuhinje. Od mještana uči kako uhvatiti jegulje golim rukama, roniti na dah kako bi sakupio dragocjene školjke Paua, a ujedno će i tragati za jedinstvenim novozelandskim sastojcima. Navedena dragocjena iskustva zajedno s novim vještinama, stavit će na kušnju na maorskoj gozbi i odmjeriti snage s mladom novozelandskom kuharicom i ugostiteljicom Monique Fiso. Kuhinja mlade kuharice kombinacija je maorske kulinarske tradicije i suvremene kuhinje. Monique će provesti Gordona kroz gustu džunglu u potrazi za jedinstvenim kiwi sastojcima i uputit će ga u tajne vještine koje otkrivaju kako su Maori stoljećima koristili ocean i kopno za život.
Tijekom šest epizoda emisije „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“ Ramsay će doživjeti nesvakidašnje i zadivljujuće pustolovine. Ovaj briljantni kuhar pješačit će kroz gustu džunglu u Laosu kako bi kušao jaja modrog pletača i ronio kroz opasne vode u potrazi za puževima i divovskim vodenim stjenicama. Na Novom Zelandu će se upustiti u lov na jegulje golim rukama koristeći tradicionalne maorske tehnike, a na Havajima će s lokalnim tragačima krenuti u podvodni ribolov na najsmrtonosniji ulov. U potrazi za izvornim biljem, uspinje se na strmu stijenu u snježnoj oluji u Aljasci, dok se na planinama Maroka spušta užetom niz vodopad kako bi prikupio posebnu vrtu gljiva. Na visokim nadmorskim visinama u Peruu Ramsay se vješa o litice kako bi prikupio slasne kaktus crve. Svaka epizoda završava izazovom kojeg Ramsay postavlja sam sebi pomoću lokalne legende vezane uz hranu, a svoje novootkrivene vještine stavlja na kušnju pripremajući gozbu zajedno s domaćinima.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Kitchen Commando

    Kitchen Commando (2023)

    realiti tv

    Former US Army Master Sergeant and White House Chef, Andre Rush, takes on a new mission to save struggling restaurants, and he'll deploy all his talents to whip these eateries back into shape.
  • Kitchen Nightmares

    Kitchen Nightmares (2007)

    realiti tv

    Gordon Ramsay, kuhar bez dlake na jeziku, stiže u pomoć restoranima u nevolji... Uživajte u „Paklenoj kuhinji" i pogledajte kako Gordon Ramsay vadi svoje prave i verbalne noževe i donosi nam novu...
  • Hotel Hell

    Hotel Hell (2012)

    realiti tv

    Poznati kuhar Gordon Ramsay, koji više od desetljeća vodi restorane poznate u svijetu, sada ima težak zadatak. Gordon putuje po zemlji u potrazi za hotelima na rubu propasti koje će pretvoriti u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}