HustlePogledaj trailer!

Film

drama, komedija, sportski (2022)

Hustle

Ocjena korisnika
Odlično!
7,3
Hustle

Naslov:

Prilika života

Godina:

2022

Žanr:

drama, komedija, sportski

Trajanje:

117 min

Režija:

Jeremiah Zagar

Scenarij:

Will Fetters
, Taylor Materne


Glavne uloge:


Julius Erving
  >  Julius 'Dr. J' Erving
Jaleel White
  >  Blake (76ers Assist Coach)
Anthony Edwards
  >  Kermit Wilts
Ainhoa Pillet
  >  Lucia
Taiga Hagiwara
  >  Leon
Elvin Rodriguez
  >  Mr. Everything
Michael Foster Jr.
  >  Zeke Washington
Raúl Castillo
  >  Oscar
Jerry Lobrow
  >  Sports Agent
Heidi Gardner
  >  Kat Merrick
Bryan Enright
  >  Mascot
Les Price
  >  Cross Fit Bro
Boban Marjanovic
  >  Boban Marjanovic
Moe Wagner
  >  Haas

Opis:


Nekada energični košarkaški skaut otkrije fenomenalnog uličnog igrača dok se nalazi u Španiji. Sada, po svaku cenu, ćeli da ga dovede u SAD, čak i bez odobrenja svog tima. Uprkos svim preprekama i predrasudama, ukazaće im se samo jedna prilika...

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Interceptor

    Interceptor (2022)

    drama, akcija, avantura

    Posljednja časnica na izoliranoj postaji za raketnu obranu vodi bitku života protiv terorista koji su prema SAD-u usmjerili 16 ukradenih nuklearnih bombi.
  • The Batman

    The Batman (2022)

    drama, kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika

    Kada sadistički serijski ubojica Riddler počne ubijati političare u Gothamu, Batman je prisiljen istražiti skrivenu korupciju u gradu i ispitati umješanost svoje obitelji.
  • Jerry & Marge Go Large

    Jerry & Marge Go Large (2022)

    biografski, drama, komedija

    Ko upokojenec Jerry odkrije matematično luknjo v massachusettski loteriji, se z ženo Marge podata na večmilijonski zmagovalni pohod, da bi obudila svoje mestece v Michiganu.
  • Hubie Halloween

    Hubie Halloween (2020)

    misterij, komedija, fantazija

    Riječ je o filmu čija radnja prati Hubija koji u svom gradu svake godine vodi računa da Halloween protekne bez ikakvih problema, ali ove godine tajnoviti ubojica izgubio se u Salemu te je na...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • sasa-stipisic
    Active member
    08.07.2022. 23:23
    Meni je ovo dosta dobar žanrovski film. Vrlo dobra "beat yourself" priča nošena pričom realističnog načina funkcioniranja scouting svijeta. Od napokon pravih i profesionalnih igrača, sa pravom košarkaškom agilnosti, znanjem i staturom do vizualno realno prikazanih nba workoutova i nba combineova. Mnogobrojne (povijesne) zvijezde košarkaške scene su tu do čak u cameo rolama kultnih modernih "košarkaških učitelja" The Professora i Lethal Shootera. Vrlo dobra gluma i pohvala za Juancha Hernangomeza i Anthony Edwardsa. Adam Sandler još jednom dokazuje da odlično pliva u ozbiljnijim rolama, šteta šta mu ova disciplina nije omiljenija. Sve skupa dosta dobar košarkaški film.
  • puppet_master
    eXtreme member
    21.06.2022. 16:50
    Nasmejao me je tek početak, no na moju sreću ovo ipak nije tipična Sandler komedija ali ujedno na moju žalost nije ni onaj rang Sandlerovih ozbiljnih filmova (kakve on zna birati povremeno i briljirati u njima, Punch Drunk Love mi je najdraži iz te kategorije), Hustle je suviše standardna priča, već viđena i to u mnogo boljim filmovima. Nije mi prijao, najkraće.
  • Tom Brady
    Active member
    21.06.2022. 16:25
    Ništa posebno, mada može se pogledati. Meni je prijalo videti Adama Sandlera koga dugo nisam video na filmu. Takođe mi se sviđa što se pojavljuje dosta NBA igrača (bivših i sadašnjih) i trenera, a među njima ima i onih sa našeg podneblja. Marjanović mi je posebno kriminalan🙂

{{message}}

{{item.title}}