Inori no maku ga oriru tokiPogledaj trailer!

Film

misterij, triler (2018)

Inori no maku ga oriru toki

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,0
Inori no maku ga oriru toki

Godina:

2018

Žanr:

misterij, triler

Trajanje:

119 min

Režija:

Katsuo Fukuzawa

Scenarij:

Keigo Higashino
, Jeong-mi Lee


Glavne uloge:


Setsuko Karasuma
  >  Yasuyo Miyamoto
Mitsuhiro Oikawa
  >  Namura Seizou
Yunho
  >  Kyoichiro Kaga (Young)
Midoriko Kimura
  >  Atsuko Asai
Shôta Shunpûtei
  >  Obayashi
Marie Iitoyo
  >  Hiromi Asai (20 Years Old)
Hiyori Sakurada
  >  Hiromi Asai (14 Years Old)

Opis:


Michiko Oshitani, koja je živela u Shiga prefekturi, nađen je mrtav u stanu u Tokiju. Mutsuo Koshikawa je vlasnik stana, koji je nestao. Detektivi među kojima je i Yuhei Matsumiya (Junpei Mizobata), koji je rođak detektiva Kyoichiro Kaga (Hiroshi Abe), imaju problema u rešavanju slučaja. Oni pronalaze vezu između Michiko Oshitani i Mutsuo Koshikawe.
Ubrzo shvataju da je Michiko Oshitani došla u Tokio da poseti Hiromi Asai (Nanako Matsushima). Njih dve su išle zajedno u školu. Detektiv Yuhei Matsumiya pronalazi nešto u blizini Michiko. To "nešto" ima ime 12 mostova koje okružuju Nihonbashi oblast u Tokiju. Detektiv Kyoichiro Kaga otkriva trag li postaje veoma uznemiren, jer postoji veza s njegovom majkom...
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Akunin

    Akunin (2010)

    drama

    Yuichi živi povučeno u malom ribarskom selu, nema prijatelja, a vrijeme uglavnom provodi radeći i pomažući baki te upoznavajući djevojke preko neta. Mitsuyo također živi monotonim životom između...
  • Hokusai

    Hokusai (2020)

    biografski

    Priča o legendarnom japanskom umetniku po imenu Hokusai Katsushika i o tome šta je sve morao da prebrodi u životu da bi postao to što jeste. Nekoliko puta pomišljao je da digne ruke od svega, ali je...
  • Shirayuki hime satsujin jiken

    Shirayuki hime satsujin jiken (2014)

    drama, kriminalistički, misterij

    A young woman who works at cosmetic company becomes the prime suspect after her beautiful co-worker is murdered.
  • Rapurasu no majo

    Rapurasu no majo (2018)

    drama, misterij, triler

    An environmental analyst is asked by the police to determine if two deaths by hydrogen sulfide poisoning are an accident - or a murder. But when he meets a young woman at both sites, a scientific...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    10.08.2023. 22:46

      Vrlo kompleksna dobra prica, laganijeg dramskog tempa. Zahteva bas koncentraciju. U osnovi prava detektivska crime drama prica sa elementima misterije. Zadovoljan sam vidjenim, u svakom slucaju iznad proseka filmova ovakvog zanra. Prevod Zordukija cista destka. 
    Ocena jaka 7/10
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    09.06.2022. 21:50
    Drugi put u skorije vreme da sam komentarisao u temi komentari prevoda Big smile vidi se da nisam baš skoncentrisanWink.

     Ovako meni se svidela ova adaptacija romana pisca Keigo Higashino ( Inori no Maku ga Oriru Toki ili When The Curtain of Prayer Descend da se ne meša "Also known as" sa argentinskom dramom Crímenes de familia (2020) mada nju ću sledeću da pogledam) iz serijala o detektivu Kyoichiro Kaga.

    Mada više mi se svidja korejski rimejk Perfect Number ( The Devotion of Suspect X , Detective Galileo series). E sad više bih voleo da sam pročitao bar jedan roman pa da uporedim sa ekranizacijom.

    Ovo je kriminalistički triler mada možda bih rekao i `whodonit drama`, ispreplatana je kriminalistička istraga sa dramom ( disfunkcionalne porodice, i taj deo mi je dobro uklopljen).

    Kinematografski mi je dobro odradjen, a muzička podloga koja prati neke scene šou, Ok mi je priča, ne može tu nešto da bude `vau ` ipak je fikcija a  Keigo Higashino napisao dosta romana. a iskren da budem ( iako sam film gledao do pola, pa nastavio sledeci dan) nisam mogao da ispovežem, mogao sam samo da pretpostavim ali poslednje retrospekcije ne.

    Vecina stvari mi se svidja, neki delovi su mi naivni, a mogli su komotno da budu kreativniji možda više misteriozni, ali išli su ka tome da sve razjasne, nije baš argument ali kakve sam naivne gledao ovo mi je ok, Svidja mi se početak i otvaranje, posle kako se razvija, malo to šetanje po raynim lokacijama , zločini koji vezuju ( mada jedna stvar mi nije jasna a dosta je bitna, možda je previd, možda narativni trik, ili ja nisam razumeo) i te retrospekcije, možda najviše ti dramski delovi uklopljeni u istragu.

    Sve u svemu meni je prijao film,ko je gledao verovatno će dopuniti.

    AlexDeLarge2022-06-09 22:17:32
  • aleksayu
    eXtreme member
    02.11.2018. 21:13
    Ovo se obavezno gleda

{{message}}

{{item.title}}