Juyuso seubgyuksageunPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, komedija (1999)

Juyuso seubgyuksageun

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,9
Juyuso seubgyuksageun

Naslov:

Juyuso seubgyuksageun

Godina:

1999

Žanr:

kriminalistički, komedija

Trajanje:

113 min

Režija:

Sang-Jin Kim

Scenarij:

Jeong-woo Park


Glavne uloge:


Joe Gildea
  >  Police Officer #2 (voice)
Darrel Guilbeau
  >  Ruffian #4 (voice)
Jun Jeong
  >  Geon-Bbang
Oh-seong Yu
  >  Mu Dae-po (a.k.a. Bulldozer)
Yoo Ji-tae
  >  Paint
Sung-Jae Lee
  >  No Mark
Yo-won Lee
  >  Ggal-chi
Yeong-gyu Park
  >  Gas station owner
Seong-jin Kang
  >  Ddan Dda-ra
Jeong-ho Lee
  >  Meek man
Frank Dawson III
  >  Rockstar (voice)
Rock Hugelarge
  >  Ruffian #3
Michelle Carter
  >  High School Girl (voice)

Opis:


Four disaffected youths rob a gas station but find their plans complicated and sidetracked before the night is through.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Sillaui dalbam

    Sillaui dalbam (2001)

    drama, komedija

    Gi Dong and Yeong Joon run into each other in Gyeongju accidentally ten years after that night. The head of the school gang has become a passionate teacher of physical education and the shy nerd has...
  • Sunaebo

    Sunaebo (2000)

    drama, ljubavni

    U-in (Lee Jung-jae) is a public servant and bored by his job and his life. He feels lonely and is interested in a red-haired girl he meets at work. However, she isn't interested in him. He turns to...
  • Jigureul jikyeora!

    Jigureul jikyeora! (2003)

    drama, kriminalistički, komedija, fantazija, znanstvena fantastika, triler

    Traumatizovani mladić napada korejske zvaničnike verujući da su oni otrovni vanzemaljci-reptili, koji se spremaju da preuzmu celu planetu Vlada unajmljuje prekaljenog privatnog detektiva kojim ima...
  • Saekjeuk shigong

    Saekjeuk shigong (2002)

    komedija, ljubavni

    At Sunjong University, a few students are serious, including Eun-hyo, who works hard at aerobics in hopes of doing well in a national competition. Most students goof off: drinking, partying, and...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    19.06.2022. 09:23
    Pa dobro ukusi su razliciti, eto procitas i opis filma iz teme pa preskocis, neko gleda samo zbog glumaca i to je ok.  Mada i za mene su  1998. i 1999. godina bile prelomne godine pa pocnem intenzivnije ( tj. da im dajem prednost ) da gledam filmove iz Republike Koreje, pre toga sam gledao prvenstveno japanske filmove i povremeno filmove HK (ROC) produkcije. 

    Iako nisu za poredjenje meni se Peppermint Candy vise svideo i posle npr. Joint Security Area, mozda i trenutak i raspolozenje. Svideo mi se i pre toga Hanyo (1960) (mada po komentarima koliko sam primetio vise im se svideo rimejk, a njega npr. nisam gledao), kao i The quiet place (1998)  Choyonghan kajok ( posle toga manje npr. The Happiness of the Katakuris  Katakuri-ke no kôfuku, nekome je obrnuto).

    A sto se tice filmova uopsteno nebitno je meni i drustvu bilo iz koje zemlje dolazi, ili filmske industrije, i tome nismo pridavali paznju najbitnije nam je bilo da li nam se film svideo ili nije, uglavnom scenario, pa rezija i gluma,itd. tako tim nekim redom, a holivudske smo prvo gledali starije i oni su dobri bar po mom misljenju, kao i oni iz osadmesetih i devesetih , i vecini ljudi sa kojima sam diskutovao.

    Pa imaju oni te neke stvari, a i u drugim drzavama koje ne mogu da se rese, ne govorim za dati film tj. grupe koje ne zele, pa se prenose, da to stalno bude pod velom misterije, da se prica i daju pretpostavke .

    Otkud 1987 kad je po istinitim dogadjajima, ne treba odgovor, znam postoji odstupanje, ali i on mi se svideo, mada neke stvari su i tu, tj. posledice pod znakom pitanja, ono da li je sledimo viziju floskula sa postera, a i kad se pogleda oni koji su zakuvali sada se slade marionetama.
    AlexDeLarge2022-06-19 14:12:04
  • JoxerTM
    eXtreme member
    19.06.2022. 01:35
    I mene.
    Pa iako jesam gledao svašta van holivudskog mejnstrima, Širi je bila čudesna jer prije nje takva trilerčina za prste lizati se nije vidjela igdje na azijskim prostorima. Bar ja takvo što ne pamtim, trilera jest bilo, ali ovakav jedan blejite u nj razjapljene gubice dok cure sline do samog kraja, ne.

    Pepermint kendi je drametina o suicidu i u sebi nosi Gwangju masakr s kojim JK još nije račistila. Meni je taj film bezze.
    Dao bog da nakon što konačno utvrde sve činjenice i riješe sve nedoumice, da naprave nešto slično filmu 1987. Stvarno je nejasno da ni nakon 40 godina još se uvijek ne zna sve i još uvijek ispadne pokoji kostur iz ormara.

    Za film u temi mogu samo reći da sam ga nakon pročitanog sinopsisa preskočio.
  • bgvracar
    Senior translator
    19.06.2022. 00:32
    Mene je Swiri/Shiri oduševio. To je bio film koji me je uveo u korejsku kinematografiju. Kad su ga prikazali na jednoj od domaćih televizija, bio sam u fazonu wtf. To je bilo vreme kada nisam video ni levo, ni desno od Holivuda i američke mejnstrim produkcije. Iznenada su se otvorili novi vidici.

{{message}}

{{item.title}}