KryptonPogledaj trailer!
Ocjena korisnika
Odlično!
 
Krypton

Naslov:

Krypton

Godina:

2018

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Režija:

Colm McCarthy

Scenarij:

David S. Goyer
, Damian Kindler
, Joe Shuster
, Jerry Siegel
, Ian B. Goldberg


Glavne uloge:


Ian McElhinney
  >  Val-El
Elliot Cowan
  >  Daron-Vex
Ann Ogbomo
  >  Alura Zod
Phill Langhorne
  >  Lawmaker
Rasmus Hardiker
  >  Kem
Cameron Cuffe
  >  Seyg-El
Georgina Campbell
  >  Lyta Zod
Wallis Day
  >  Nyssa
Aaron Pierre
  >  Dev-EM

Opis:


KRIPTON se odvija dvije generacije prije uništenja Supermanova rodnog planeta i prati njegova djeda, čija je obitelj El izopćena i osramoćena, dok se on bori da vrati čast svoje obitelji i izbavi svoj ljubljeni svijet iz haosa.
Radnje smještene dvije generacije prije uništenja Supermanova matičnog planeta, KRIPTON prati Seg-Ela, djeda legendarnog Čovjeka od Čelika – čija je Kuća El izopćena i osramoćena. Dok je vodstvo Kriptona u raspadu, Seg-El susretne vremenskog putnika sa Zemlje Adama Strangea koji ga upozori da mu nije ostalo puno vremena da izbavi svoj voljeni svijet iz haosa. Boreći se kako bi vratio čast svojoj obitelji i zaštitio svoje voljene, Segu je također povjereno da zaštiti budućnost svog nasljeđa – sudbinu koja će doživjeti rođenje najvećeg superjunaka svih vremena. Prva sezona KRIPTONA prati Segov uspon od obespravljenog mladića, zarobljenog u životu bez budućnosti i nade, do legendarnog junaka sazdanog iz istoga kalupa kao i njegov unuk. Sega na akciju potakne dolazak Adama Strangea koji je doputovao s današnje Zemlje kako bi ga upozorio na podmuklu zavjeru koja će promijeniti prošlost i spriječiti rođenje posljednjeg sina Kriptona – zavjeru za koju vjeruje da ju je organizirao superzlikovac Brainiac.

Obradio/la:

puckman
  • Slično za pogledati
  • Komentari (19)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • CSInvestigator
    Translator
    18.08.2019. 18:54
    Serija je otkazana nakon 2. sezone Wink
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    21.04.2019. 02:32
    [TUBE]Yl2L0MDb3AQ[/TUBE]
  • Black Raven
    Translator
    19.09.2018. 14:40
    Lepo ali slabo uradjeno. Mnogo malo likova, priča razvučena i glupa.Ima mnogo boljih serija trenutno za gledanje, slobodno ovu seriju Krypton možete zaobiči. Ne preporučujem, ocena 4/10

{{message}}

{{item.title}}