Leto kada sam naucila da letimPogledaj trailer!

Film

obiteljski (2022)

Leto kada sam naucila da letim

Ocjena korisnika
Odlično!
8,6
Leto kada sam naucila da letim

Godina:

2022

Žanr:

obiteljski

Trajanje:

87 min

Režija:

Radivoje Andric

Scenarij:

Ljubica Lukovic
, Jasminka Petrovic


Glavne uloge:


Zarko Lausevic
  >  Nikola
Olga Odanovic
  >  Marija
Snjezana Sinovcic
  >  Luce
Klara Hrvanovic
  >  Sofija

Opis:


Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).

Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.

Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari
 • Zlogonje

  Zlogonje (2018)

  drama, obiteljski, fantazija, avantura

  Jovan (Mihajlo Milavić) je usamljeni dječak kojeg često gnjave njegovi školski kolege. No život mu se mijenja dolaskom nove učenice Milice (Silma Mahmuti) uz čiju će pomoć iskusiti sve što se dotada...
 • Vucje bobice

  Vucje bobice (2022)

  obiteljski

  Aktuelna filmska priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!