Miseuteo SokeurateseuPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, akcija (2005)

Miseuteo Sokeurateseu

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,4
Miseuteo Sokeurateseu

Godina:

2005

Žanr:

kriminalistički, akcija

Trajanje:

109 min

Režija:

Jin-won Choi


Glavne uloge:


Rae-won Kim
  >  Ku Dong-hyeok
Oh Kwang-rok
  >  Koo's Father
Cheol-min Park
  >  Chang-kyu Baek
Kang Shin-il
  >  Beom-pyo
Tae-young Yoon
  >  Lawyer Cho
Jong-Hyuk Lee
  >  Lieutenant Shin
Park Sung-woong
  >  Han-doo
Yoon Seo Hyun
  >  Detective Park

Opis:


KU Dong-Hyuk je najgori dripac kog možete zamisliti. Traži novac od oca koji je u zatvoru, preti prijateljima i krade novac od istih. Živi na ulici kao ulični pas sve dok ga jednog dana ne otme misteriozna banda, koja ga na neljudski način i tajno "trenira". Pokušava bezuspešno da beži što samo pogoršava brutalne uslove treninga. Nakon završetka obuke, banda mu nalaže da bude policajac, a u stvari njihova veza...

Obradio/la:

HiDe
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Mong-ta-joo

    Mong-ta-joo (2013)

    drama, kriminalistički, misterij, triler

    Pre 15 godina otmičar je nestao bez traga. Pet dana pre zastarevanja slučaja, neko ostavlja cvet na mestu zločina. Nekoliko dana kasnije zločin se ponavlja - na isti način. Troje ljudi se udružuje da...
  • Haebaragi

    Haebaragi (2006)

    drama, kriminalistički, akcija

    Released from prison, Taesik goes to live with an adopted mother. He takes a job and tries to live a quiet life with his new family. His efforts are threatened when a politician seeks to knock the...
  • Ban-chang-ggo

    Ban-chang-ggo (2012)

    drama, komedija, ljubavni

    When a doctor gets sued for misdiagnosing a patient, she reaches out to a dedicated firefighter to be a character witness for her. An unlikely romance sparks between the two of them.
  • Beul-la-in-deu

    Beul-la-in-deu (2011)

    drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

    Su-a loses her sight and kid brother in a car accident. No more police academy. 3 years later she takes a taxi which hits a woman. Su-a gets out. After reporting it, a cop works with her learning...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    06.05.2021. 00:54
    Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
  • JoxerTM
    eXtreme member
    05.05.2021. 18:53
    Propalica kojemu je i brat propalica, a oba su sinovi propalice koji je sad u ćuzi, slijedom čudnih okolnosti postane policajac.
    Je li vuk promijenio ćud ili samo dlaku, je li ćud moguće promijeniti, je li istina da ne postoje loši učenici nego samo loši učitelji, film će pokušati odgovoriti.

    Pratimo znači transfrormaciju jednog lika i mene je glumac uvjerio u te nekakve unutarnje borbe podsvjesnih životinjskig nagona sa naučenom čovječnošću.
    Uvjerio me je i učo, planski je i nemilosrdno bacao kosti gladnom psu, a ovaj ih je malo po malo brstio ni ne sluteći da upada u svojevrsnu zamku.

    Je li sve to baš uvijek moguće... Ja bih rekao da nije.
    U dosta scena se citira razna filozofija, na žalost to nije dovoljno da se čovjek promijeni, ne može se mijenjati nasilno nitko tko to ne želi.
    Srećom film ne sugerira drastičnu promjenu karaktera, vidi se na početku da propalica ima već izgrađen moralni stav po određenim pitanjima.
    Zato je "poduka" na kraju i uspjela.

    Slagali se vi sa mnom po pitanju mijenjanja ćudi ili ne, film je interesantan, nije smrtno ozbiljan nego ima i pravog životnog humora, a glumci su vrh.
    Na žalost vidjeli smo dosta takvih sličnih priča pa film ne djeluje kao nešto novo vrijedno spremanja u lektiru.
    Rekao bih odrađen je zanatski, sve je na svom mjestu, ali nedostaje nekakav unikatni pečat po kojem bismo ga dugo pamtili.

    Ovo ne znači da biste ga trebali preskočiti!
    Terorist je opet napravio vrhunsku prilagodbu, nema nikakvih "koji je to jezik" mamojeba ni jebomama, nego se priča normalno, evo primjer:



    Odnosno film je jako dobar, mogao je biti i bolji, ali ne treba svugdje tražiti dlaku u jaju.
    Gledati.

{{message}}

{{item.title}}