Pogledaj trailer!

Film

komedija (2018)

Patuljci sa naslovnih strana

Ocjena korisnika
-
 
Patuljci sa naslovnih strana

Godina:

2018

Žanr:

komedija

Režija:

Milorad Milinkovic

Scenarij:

Milorad Milinkovic


Glavne uloge:


Gordan Kicic
  >  Nikola
Boris Milivojevic
  >  Zoran
Tamara Krcunovic
  >  Mira

Opis:


Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?
Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.
Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma Patuljci sa naslovnih strana:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (11)
 • Četiri ruže

  Četiri ruže (2019)

  drama, kriminalistički

  Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i...
 • Nemanjici-radjanje kraljevine

  Nemanjici-radjanje kraljevine (2017)

  drama, povijesni, avantura

  Serija o Nemanjićima donosi povijesne turbulencije vezane za ranu srpsku državu krajem 12. i početkom 13. stoljeća, u vrijeme koje je prethodilo ustoličenju dinastije Nemanjića. Važan aspekt priče o...
 • Granice, kise

  Granice, kise (2018)

  drama

  Jagoda je mlada, urbana djevojka. Ljeto je i ona je u posjeti široj porodici koja živi na selu, gdje traži vrijeme i mjesto da na miru spremi svoje fakultetske ispite. Na početku boravi na selu u...
 • Juzni vetar

  Juzni vetar (2018)

  kriminalistički

  Petar Maraš je beogradski kriminalac, u svojim kasnim dvadesetim godinama. Jedan Petrov nesmotreni potez izaziva lavinu događaja koji će se pogubno odraziti na sve oko njega.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • DurmitoracŠljivo
  Active member
  28.11.2019. 16:35
  Kad se film završio nisam znao šta sam odgledao . Da ne bih pisao previše , samo ću reći šteta vremena .  
 • Vilin
  eXtreme member
  12.02.2018. 13:08
  Nisam gledao "Patuljke" (mada verovatno hoću, jer je naziv filma parafraza jedne stvari moje omiljene "Azre"), a ni "Stado", ali nikako ne treba generalizovati stvari. Domaći film je iznedrio puno remek dela ("Kad budem mrtav i beo", "Misterija organizma", "Ubistvo s predumišljajem", "Život je lep", "Lepa sela...", "Ko to tamo peva" ...), tako da stvarno ne treba uopštavati.
 • 28.01.2018. 22:03
  gledati domace filmove je cisto gubljenje vremena !!!