Pogledaj trailer!

Film

drama, komedija (2023)

Sunce mamino

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,6
Sunce mamino

Godina:

2023

Žanr:

drama, komedija

Režija:

Kosta Djordjevic

Scenarij:

Kosta Djordjevic

Opis:


Topla porodična priča ispričana iz ugla do ušiju zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do devojke u koju je zaljubljen. Relja, romantični sedamnaestogodišnjak, organizuje sahranu svoje bake kada shvati da je to način da smuva devojku u koju je zaljubljen. "Sunce mamino" je topla i melanholična ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda u kojoj naš protagonista, Relja Noveski, manevriše između ljubavi i smrti.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Sveta Petka - Krst u pustinji

    Sveta Petka - Krst u pustinji (2022)

    biografski, drama, povijesni

    Film je nastao po istinitoj priči i romanu "Petkana" Ljiljane Habjanović Đurović. Pobožna devojka Paraskeva, napušta svoj život među ljudima u gradu Konstantinopolju i odlazi u Jordansku pustinju...
  • Ovuda ce proci put

    Ovuda ce proci put (2023)

    drama

    Neočekivana poseta radikalno menja život malog izolovanog mesta u Srbiji. Jana (18) učiniće sve da spasi stranca za koga misli da će je odvesti daleko odatle.
  • Sto se bore misli moje

    Sto se bore misli moje (2023)

    povijesni, triler

    Uzbudljiv istorijski i politički triler „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu.
  • 48 Hours and 1 Minute

    48 Hours and 1 Minute (2024)

    drama

    Srpsko-američki film "48 sati i jedan minut" rediteljke Sanje Rajačić, poznatije po scenskom imenu Sonia Alexe posvećen je devojčici Tijani Jurić (1999-2014) čije je tragično stradanje ostavilo...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}