Pogledaj trailer!

Film

komedija, fantazija (2023)

Switch

Ocjena korisnika
-
 
Switch

Godina:

2023

Žanr:

komedija, fantazija

Režija:

Ma Dae-Yoon

Opis:


Park Gang (Kwon Sang-Woo) jeste najpopularniji, ali i najskandalozniji glumac. Uživa u svom samačkom životu. Njegov menadžer je Jo Yoon (Oh Jung-Se). U prošlosti, Jo Yoon se bavio glumačkim poslom, ali to nije dobro išlo. Jednog dana, kada se Park Gang probudi, otkrije da mu se život potpuno promenio. On nije glumac i živi običnim životom sa suprugom Soo-Hyun (Lee Min-Jung) i njihovo dvoje dece. Takođe otkriva da je Jo Yoon sada najbolji glumac...

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Night of the Assassin

    Night of the Assassin (2023)

    akcija, avantura

    Profesionalni ubica Inan mora da se povuče iz posla jer ima slabo srce i hitno mu je potreban odmor i lek. U potrazi za lekom, upoznaje kuvaricu Seon-hong sa kojom započinje vezu. Takođe se...
  • Highway Family

    Highway Family (2022)

    drama

    When a middle-aged, grieving woman gives money to a family out of kindness, only to learn they are homeless and living at the highway rest area, a life-altering series of events unfolds.
  • Cafe Midnight

    Cafe Midnight (2022)

    fantazija

    Based on the 2020 MBC drama special with the same title, a bittersweet yet healing story that takes place in a cafe only open from midnight to sunrise.
  • Olbbaemi

    Olbbaemi (2022)

    misterij, triler

    A blind acupuncturist, who strangely, is able to see normally at night, and happens to witness the death of the crown prince.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}