The Bourne UltimatumPogledaj trailer!

Film

misterij, akcija, triler (2007)

The Bourne Ultimatum

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,193%
The Bourne Ultimatum

Naslov:

Bourneov ultimatum

Godina:

2007

Žanr:

misterij, akcija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

Paul Greengrass

Scenarij:

Tony Gilroy
, Robert Ludlum
, George Nolfi
, Scott Z. Burns


Glavne uloge:


Joan Allen
  >  Pam Landy
Matt Damon
  >  Jason Bourne
David Strathairn
  >  Noah Vosen
Albert Finney
  >  Dr. Albert Hirsch
Scott Glenn
  >  Ezra Kramer
Julia Stiles
  >  Nicky Parsons
Daniel Brühl
  >  Martin Kreutz
Paddy Considine
  >  Simon Ross
Dan Fredenburgh
  >  Jimmy
Tom Gallop
  >  Tom Cronin
Corey Johnson
  >  Wills
Colin Stinton
  >  Neal Daniels
Edgar Ramírez
  >  Paz
Joey Ansah
  >  Desh
Lucy Liemann
  >  Lucy

Opis:


Dobitnik Oscara Matt Damon u trećem eksplozivnom nastavku uspješnoga špijunskog trilera ponovno utjelovljuje lik uvježbanog ubojice Jasona Bournea. Nakon što je izgubio pamćenje i jedinu osobu koju je volio, Bourne je prisiljen razotkriti svoju prošlost kako bi mogao imati budućnost. Putujući od Moskve, Pariza, Londona do Tangera i New Yorka, nastavlja potragu za pravim Jasonom Bourneom – cijelo vrijeme nastojeći nadmudriti brojne policajce, savezne časnike i Interpolove agente koji ga drže na nišanu. U ovome inteligentnom, napetom trileru, starim članovima glumačke ekipe Juliji Stiles i Joani Allen pridružuju se David Strathairn i Paddy Considine. Režirao Paul Greengrass.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (3)
  • Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

    Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

    akcija, fantazija, avantura

    Crni biser je piratski brod o kojemu govore mnoge karipske legende. Iako mnogi tvrde da je riječ o pukoj utvari nastaloj u mornarskim glavama omamljenim rumom, crna do zuba naoružana lađa zloglasnoga...
  • Catch Me If You Can

    Catch Me If You Can (2002)

    biografski, drama, kriminalistički

    Ono što je počelo kao igra mačke i miša pretvorilo se u odnos oca i sina, u ovoj istinitoj priči o pretvaranju, varanju i laganju, kroz koju će nas provesti slavni redatelj Steven Spielberg te...
  • The Bourne Identity

    The Bourne Identity (1988)

    drama, misterij, akcija, triler, avantura

    Tokom jake oluje, čovekа u nesvesti more je izbacilo na plažu malog francuskog ribarskog sela. Lekar u penziji brine o nesvesnom strancu. Kad se misteriozni čovek oporavi, ne može da se seti...
  • Yip Man

    Yip Man (2008)

    biografski, drama, akcija, sportski

    Hongkongška polubiografska priča zasnovana na životu Ip Mena, velemajstora borilačkih veština pod imenom Ving Čun. Jedan od njegovih učenika bio je čuveni majstor borilačkih veština, reditelj i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    29.09.2019. 15:09
    Odgledao po drugi put na TV-u i utisak je slabiji. Priča je ok ali je nabildovana i ufurana jurnjavom i bespotrebnim informacijama.

    Npr.Džejson ili Dejvid Veb ih lepo odvuče na drugu lokaciju, uđe u centralu, u kancelariju glavnog negativca (Bog će ga znati kako je uspeo to, da uđe, prođe i izađe). Onda ga pozove na mobilni (zbog identifikacije glasom kod sefa)... i sve je to vrlo pametno odigrano a onda mu kaže "nisi u kancelariji jer sam ja u tvojoj kancelariji". WTF. Kurčenje. A jedan kratak poziv recepciji da zatvore sve ulaze i izlaze bi rešio film.

    ...ili ona jurnjava u Tangeru, u plastu sena treba spasiti Niki, a niko ne prati njen(e) pasoš(e) iako znaju da je uz Born-a. Holivudska triler akciona limunadica.

    Najači deo je na kraju je... odgovaraće jer su ubili (čak i) američke državljane. A one koji nisu državljani? Hahahaha... Demonkratija na delu.

    Naravno, zadnja scena, nastavak franšize. Providno.... 4 pardon 5 dela čini mi se. 02, 04, 07, 12, i 16. Ako sam dobro prebrojao na IMDB-u.

    Ima puuuuno udarnih rupa (nelogičnosti) u filmu. Ali je bar zabavan, posebno za mlađe uzraste.

    Po mom ukusu - preslab i tanak scenario. Moglo je to ipak mnogo bolje.    

    Evo šta kažu drugi... Odgledah posle gledanja filma, ne pre.

    [TUBE]6OckBpGo0_o[/TUBE]
  • icemaher
    The Legend Of
    08.08.2011. 22:48
    odlican serijal, uz ovaj film postoji i igrica za ps3/xbox The Bourne Conspiracy koja je takodje odlicna.
  • CSInvestigator
    Translator
    08.08.2011. 19:49


    The Bourne Ultimatum (2007)







    Žanr: Akcija, Krimi, Triler

    Režija: Paul Greengrass

    Jezik: Engleski, Francuski, Arapski, Ruski, Španski

    Uloge: Matt Damon, Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Paddy Considine

    Trajanje: 115 min



    U "Bornovom identitetu" iz 2002. godine on pokušava da otkrije ko je. U "Bornovoj nadmoći" iz 2004. sveti se zbog onoga što mu je urađeno. Sada se vraća kući i svega se seća.

    Borna zatičemo kao čoveka bez zemlje i prošlosti. Podvrgnut brutalnoj obuci, on se ne seća ljudi koje ne može da identifikuje. Pretvoren je u prefinjeno ljudsko oružje – u najtežu metu koju je CIA ikad pratila. Otkako je pre nekoliko godina pronađen kako pluta u Sredozemnom moru kod italijanske obale, stalno je u očajničkom pohodu da sazna ko je i da otkrije ko ga je naučio da ubija.

    Međutim, otkako je njegova devojka Mari umrla od metka, sve što želi jeste osveta. Kada je uspeo, sve za čim je žudeo bilo je to da zauvek nestane i da zaboravi život koji mu je ukraden. Međutim, naslovna strana u londonskim novinama gde se spekuliše o njegovom postojanju uništava tu nadu i on još jednom postaje meta.

    Tredston, strogo tajni program mračnih operacija koji je stvorio ovog superubicu, sada nije u funkciji. Ponovo je osmišljen kao deo programa odbrane, Blekbrajera, s novom generacijom obučenih ubica koji treba da budu van domašaja svih, a na usluzi vladi. Za njih je Born samo "pokvarena" pretnja vredna 30 miliona dolara koja mora da bude odstranjena jednom zauvek. Oni su za njega samo veza sa životom koji želi da zaboravi.

    Born je došao na kraj puta. Ovog puta neće stati zbog praznih obećanja svojih bivših gospodara, niti će prezati da ubije one koji ga besomučno gone. Pošto nema šta više da izgubi, iskoristiće svaki detalj obuke i nepogrešivi instinkt koji su mu razvili da uhvati svoje tvorce i završi sve.

    U pohodu na odgovore na pitanja koja ga proganjaju preći će put od Moskve, Pariza i Madrida do Londona i Tangera, izbegavaće i nadmudrivaće operativce Blekbrajera, federalne agente i lokalne policajce. Borna ovo putovanje neizbežno vodi do mesta gde je sve počelo i gde mora da se završi – do ulica Njujorka.



    Izvor: http://film.krstarica.com




    IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0440963/



    [TUBE]JJoVljaZP0k[/TUBE]


    TITLOVI

    CSInvestigator2011-08-22 21:44:24

{{message}}

{{item.title}}